22-28 November 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

The Girl in the Spider's Web

Η "βασίλισσα"Claire Foyυποδύεται το ρόλο της χάκερ Lisbeth Salander!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2018

Η Lisbeth Salander και ο Mikael Blomkvist επιστρέφουν!

Αυτή είναι το κορίτσι με το τατουάζ - μια εκκεντρική ιδιοφυΐα στους υπολογιστές. Αυτός είναι ένας δημοσιογράφος που συχνά καταδιώκεται λόγω της εμμονής του με την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.Ένα βράδυ ο Blomkvist δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει πολύτιμες πληροφορίες και έχει ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής χάκερ, η οποία μοιάζει με κάποια δική του γνώριμη. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Blomkvist, θέλοντας απεγνωσμένος να ενισχύσει το Μιλένιουμ, αναζητά τη Salander , αλλά ως συνήθως εκείνη έχει τα δικά της σχέδια.

Το μυστικό που κυνηγούν κι οι δύο βρίσκεται στην καρδιά ενός πολύπλοκου ιστού στον οποίο εμπλέκονται κατάσκοποι, εγκληματίες του κυβερνοχώρου και κυβερνήσεις από τον κόσμο∙ και κάποιος είναι διατεθειμένος να σκοτώσει προκειμένου να μην αποκαλυφθεί… Το δίδυμο που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες και θεατές, με τα 'The Girl with the Dragon Tattoo', 'The Girl Who Played with Fire', and 'The Girl Who Kicked the Hornets' Nest', επιστρέφει με ένα θρίλερ που εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη.

H Claire Foy, η οποία 'σάρωσε' τα βραβεία ερμηνείας με το ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ στην επιτυχημένη σειρά 'The Crown', ενσαρκώνει το ρόλο της Lisbeth Salander, της cult φιγούρας και ομώνυμου χαρακτήρα της σειράς βιβλίων 'Millenium' του Stieg Larsson ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2004, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία 'The Girl in the Spider's Web'. Η ταινία, αποτελεί και την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του τρομερά επιτυχημένου βιβλίου του David Lagercrantz.

 

Καθ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close