Μη χάσετε , Μουσική

10 συναυλίες που δεν χάνουμε αυτόν το μήνα

Οι μουσικές εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν το μήνα

Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2018

Διάβασε παρακάτω ποιους θα υποδεχθούμε στην Κύπρο τον Νοέμβριο, και βάλε υποσημείωση "να μην ξεχάσω να πάω".

Σοφία Βόσσου
Το Bordello Bar Limassol υποδέχεται τη μοναδική Σοφία Βόσσου σε μια βραδιά που θα σας απογειώσει με πολλές επιτυχίες! Μαζί της ο Δημήτρης Παραράς. Με εμπειρία, γνώση και τη διαχρονική της φωνή, η Σοφία είναι ακριβώς ό,τι μας χρειάζεται για μια βραδιά με τραγούδια και κέφι και 'Άνοιξη" γιατί με αυτό το "Φιλαράκι" "Αν είναι να κολαστώ" θέλω μόνο μαζί της!
>> Τρίτη 6 Νοεμβρίου, Bordello Bar Limassol, 21.00. Πληρ. 25 341 341 & 99 341 341.

 

 

Γεωργία Νταγάκη
Μετά από την πολύ επιτυχημένη της περιοδεία με τις sold out παραστάσεις της σε όλη την Ελλάδα και με το αστείρευτο πάθος και την ενέργεια που τη χαρακτηρίζει επί σκηνής, η Γεωργία Νταγάκη έρχεται στη Κύπρο για να παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «…δε λέει η καρδιά να μάθει…». Έχοντας στις αποσκευές της όμορφες μελωδίες, τραγούδια και φυσικά την λύρα της η Γεωργία Νταγάκη για άλλη μια φορά, είναι έτοιμη να μαγέψει το κοινό της. Ύστερα και από την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Το ίδιο λάθος», σε μουσική και στίχους Ορέστη Ντάντου το οποίο πολύ γρήγορα έγινε ραδιοφωνική επιτυχία, αποσπώντας ιδιαίτερα θερμές κριτικές, η Γεωργία Νταγάκη επιμελήθηκε με τους συνεργάτες της, ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Μια καρδιά που "δε λέει να μάθει" κι όλο κάνει το "ίδιο λάθος", γίνεται "Σύννεφο" και μας ταξιδεύει σε νέα και παλιά, πάντα διασκευασμένα τραγούδια, με ροκ - παραδοσιακό ήχο που την χαρακτηρίζει, αλλά παράλληλα που συγκινεί και ψυχαγωγεί βαθειά το κοινό, σε συνδυασμό πάντα με αυτό το πάθος, την ενέργεια αλλά και την αλήθεια που την διακρίνει σε κάθε της ερμηνεία, σε κάθε της βήμα. Με αυτόν τον τρόπο, η Γεωργία Νταγάκη αφήνει το προσωπικό της μουσικό στίγμα, μαγεύοντάς μας για άλλη μια φορά όπως έχει καταφέρει άλλωστε, να μαγέψει και το ξένο κοινό στις ευρωπαϊκές της περιοδείες.
Παίζουν οι μουσικοί: Λουκάς Καλαντζάκος - Τύμπανα, Νίκος Ταβουλάρης - Ηλεκτρική Κιθάρα, Ρήγας Βοργιάς - Μπάσο και Μάριος Παπουλιάς - Βιολί.
>> Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο,Λεμεσός. Εισιτήρια: www.SoldoutTickets.com.cy και στο ταμείο του Θεάτρου.
 

Πάολα 
Έχει χαρακτηριστεί φαινόμενο για την κοσμοσυρροή που δημιουργεί στις live εμφανίσεις της. Αντισυμβατική και εκκεντρική για την σκηνική της παρουσία. Και πάνω από όλα σπουδαία αυθεντική λαϊκή... Ο λόγος για την εκρηκτική Πάολα, η οποία κατεβαίνει για άλλη μια φορά στο νησί μας για μια live εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Colosseo club στη Λεμεσό. «Ψεύτικα» , «Στόχος», «Να μ' αφήσεις ήσυχη θέλω», «Φταις» που σημειώνουν τεράστια επιτυχία , αλλά και πολλά άλλα σ' ένα πρόγραμμα ειδικά για μας!
>> Σάββατο 10 Νοεμβρίου, Colosseo club στη Λεμεσό. Tηλ. κρατήσεων 99 99 40 40.

 

Συναυλία αφιερωμένη στο Θάνο Μικρούτσικο
Μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο, τον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη για τη συνολική προσφορά του στον Πολιτισμό και τον λαό της Κύπρου και της Ελλάδας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο αθλητικό κέντρου «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στη Λευκωσία. Στη συναυλία θα λάβουν μέρος καλλιτέχνες που «περπάτησαν μαζί με τον Θάνο» και ερμήνευσαν με συγκλονιστικό και εκφραστικό τρόπο τα τραγούδια του. Πρόκειται για τους: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρίστο Θηβαίο, Κώστα Θωμαΐδη, Γιάννη Κότσιρα, Γιώργο Μεράντζα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη και Μαριάννα Πολυχρονίδη.
>> Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», Λευκωσία, 20.00. Τιμή προπώλησης 5 ευρώ. Στην είσοδο 7 ευρώ. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα : 22761121, 22762868, 25370404, 24652821, 24653758, 26932204 και στο www.akel.org.cy.

 

Πασχάλης
Ο Πασχάλης, μαζί με την ορχήστρα του, συνεχίζει το μακρύ ταξίδι της μουσικής του σταδιοδρομίας, με ένα πρόγραμμα – party - γεμάτο επιτυχίες από τις δεκαετίες 60' 70' 80' μέχρι σήμερα. "Το κορίτσι του Μάη", "Κατερίνα, Κατερινάκι", "Η καταπληκτική", "Παραδώσου λοιπόν" κ.ά. θα μας ανεβάσουν και θα μας ταξιδέψουν στο παρελθόν. 
>> Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 21:30. Πληρ. 99059257 & 96245929. Προπώληση : www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier.
>> Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, Στο Πέραμα, Λεμεσός, 22.30. 

 

 

Stereo Soul
Oι Stereo Soul, το ελληνικό συγκρότημα που έχει ξεχωρίσει με τις δυνατές του ερμηνείες, έρχεται στην Κύπρο για δύο μοναδικές βραδιές η ώρα 22:30 στις 16 Νοεμβρίου 2018 στην Μουσική Σκηνή Red στην Λευκωσία και η ώρα 22:30 στις 17 Νοεμβρίου 2018 στο Venue Ceti Locale στην Λεμεσό. Αρχίζοντας την μουσική τους πορεία πριν από 2 περίπου χρόνια μέσα στα πλαίσια του τηλεοπτικού διαγωνισμού X FACTOR Greece 2016, oι Stereo Soul, σε ανύποπτο χρόνο, χάρη στο έμφυτο ταλέντο τους, την μουσική τους παιδεία και τις εκπληκτικές φωνητικές τους ικανότητες, κατόρθωσαν να κερδίσουν επάξια τον τίτλο ενός από τα πλέον ανερχόμενα μουσικά συγκροτήματα της χώρας. Επιπρόσθετα, στο ενεργητικό τους, συμπεριλαμβάνονται πολυάριθμες συνεργασίες με καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Θοδωρής Μαραντίνης, Έλενα Παπαρίζου, Ευρυδίκη κ.α. Συμμετέχουν οι Accormandos, Γεωργία Κόμπου στο μαντολίνο και Αντιγόνη Κυριακίδου στο ακορντεόν. Ραντεβού λοιπόν στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2018, όπου, μέσα από τις μουσικές διαδρομές και ακούσματα των Stereo Soul, θα περάσουμε μια μουσική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!
>> Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 22767711.
>> Σάββατο 17 Νοεμβρίου, Venue Ceti Locale, Λεμεσός, 22.30. Πληρ. 25359050.
Προπώληση online από τη Tickethour και σε όλα τα ACS COURIER παγκύπρια. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 77777040. Τιμή εισόδου €18.

 

Δήμητρα Γαλάνη & Μιχάλης Χατζηγιάννης
Η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα Β-sides της πολύχρονης καριέρας της και όχι μόνο. Τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ και δεν τα ερμηνεύει συχνά στις live παραστάσεις της. Η Δήμητρα Γαλάνη προσκαλεί στην παράσταση αυτή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για να παρουσιάσει μαζί του μια αναδρομή σε αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Δυο φωνές αισθαντικές που ταιριάζουν και θα μας συγκινήσουν ξανά, με ντουέτα μέσα από ένα απρόβλεπτο ρεπερτόριο.
>> Tετάρτη 21 Νοεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745.
>> Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, Μουσική Σκηνή Red, Λευκωσία, 21.00. Πληρ.  96245929 & 99059257.

υναυλία 

Ελένη Φουρέιρα
Η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον εκπροσωπόντας την Κύπρο και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης όχι μόνο την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στην Ευρώπη αλλά την απογείωσε δίνοντας μία άλλη φορά στην καριέρα της.  Η αγαπημένη μας Ελένη Φουρέιρα πραγματοποιώντας αυτό το καλοκαίρι μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία βρέθηκε σε πολλές χώρες και πόλεις της Ευρώπης όπου αποθεώθηκε. Στις 23 Νοεμβρίου η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί και πάλι στην Κύπρο, αυτή τη φορά στη Λευκωσία για μία μοναδική εμφάνιση, αυτή τη φορά στα επίσημα εγκαίνια της Παραμυθούπολης Χριστουγέννων στη Λευκωσία. 
>> Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, Παραμυθούπολη Χριστουγέννων, Λευκωσία.

 

Κώστας Χατζής 
Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και Ερμηνευτής Κώστας Χατζής, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από πέντε δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του. Με το άκουσμα των στίχων "Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει, … " λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους! Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…»,«Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα! Μετά την μεγάλη επιτυχία και τη θερμή υποδοχή του κοινού που εισέπραξε σε συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, Ο Κώστας Χατζής συνεχίζει την περιοδεία του ,για παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη. Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.
>> Σάββατο 24 Νοεμβρίου, Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Λευκωσία. Πληροφορίες: 99156683.

 

Φοίβος Δεληβοριάς
O Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αναρωτιούνται αν είναι αληθινά τα όσα έζησαν έως τώρα και αφηγούνται ξανά την ιστορία τους από την αρχή! Ξανασυναντούν «Εκείνη», ξαναχορεύουν την «Μπόσα Νόβα του Ησαϊα», ξανακοιτιούνται στον «Καθρέφτη» και τον σπάνε, γίνονται «Αόρατοι Άνθρωποι» και περνούν από την «Όμορφη Πόρτα», πηδούν απ' την «Ταράτσα», σκοτώνονται, ξανασηκώνονται και καταλήγουν στο γνωστό οικουμενικό motto: «Μένω στην Καλλιθέα - κι αγαπάω μια Κική-η ζωή μόνο έτσι είν' ωραία»… Μαζί με την νέα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη και το θορυβώδες, αξεπέραστο combo Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης και Soto, αποδεικνύουν πως είναι άνθρωποι και όχι ρέπλικες και παίζουν με τη μουσική του Φοίβου παίζοντας Μουσική. Ελάτε να αποφασίσουμε το παρελθόν μας και να θυμηθούμε το μέλλον μας. Κάπου στη μέση είναι η στιγμή μας, είναι η γιορτή, είναι που θα συναντηθούμε, είναι αυτή η βραδιά!
>> Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 22.30. Τιμή: 20 ευρώ, Πληρ. 99059257 & 96245929. Προπώλησηwww.tickethour.com.cy & ACS courier (77777040).
>> Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, Στο Πέραμα, Λεμεσός, 22.30. Πληρ. 25373763.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close