Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το μαγαζί της Λευκωσίας που ξέρει από γκουρμέ σάντουιτς

Δημιουργεί καθημερινά όλες τις ώρες της ημέρας μικρά γεύματα πλούσια σε γεύση, υψηλής διατροφικής αξίας σύμφωνα με τους κανόνες μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής.

Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2018

Ένα πολύ ξεχωριστό μαγαζί προσγειώθηκε πριν μερικά χρόνια στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου φέρνοντας μία διαφορετική πρόταση γεύσεων στη Λευκωσία. Ο λόγος για το αγαπημένο μας Loukou που έκανε μόδα τα πληθωρικά του donuts, τις νόστιμες πίτες του και μας έμαθε πως το σάντουιτς δεν είναι μόνο ρόστο, χαλούμι σε λευκό φραντζολάκι.

Το Loukou είναι το μαγαζί που ξέρει από γκουρμέ σάντουιτς και δημιουργεί καθημερινά όλες τις ώρες της ημέρας μικρά γεύματα πλούσια σε γεύση, υψηλής διατροφικής αξίας σύμφωνα με τους κανόνες μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής.

Αυτό το μαγαζί πήρε το σάντουιτς και το έκανε αλλιώς, προσδίδοντάς του μία άλλη, νέα, μοντέρνα και πιο εύγευστη εκδοχή μετατρέποντας το αγαπημένο μας σνακ σε σε gourmet απόλαυση με συνέπεια στη ποιότητα και εμμονή στα αγνά και φρέσκα υλικά.



Το μυστικό της γευστικής απόλαυσης των καθημερινών σάντουιτς του Loukou κρύβεται στο ζεστό και ποιοτικό ψωμί που παράγεται συνεχώς φρέσκο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

To Loukou παράγει καθημερινά είκοσι διαφορετικές ποικιλίες ψωμιού μακράς ωρίμανσης, γιατί το ψωμί θέλει χρόνο, χωρίς συντηρητικά και άλλα πρόσθετα.

Μία ξεχωριστή ποικιλία από σαράντα είδη σάντουιτς

Οι ίδιοι λένε: «Παντρέψαμε με μεράκι τις διαφορετικές ποικιλίες του φρέσκου ψωμιού με τα πιο αγνά υλικά επιμένοντας χωρίς συμβιβασμούς σε ότι καλύτερο προσφέρει η φύση. Χρησιμοποιούμε προϊόντα ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.) του τόπου μας της Κύπρου, της Ελλάδας αλλά και τα καλύτερα από άλλες γωνιές της Μεσογείου. Ψάχνουμε τους καλύτερους συνδυασμούς ανάμεσα στο κασέρι Π.Ο.Π. και το μανούρι Π.Ο.Π. της Μακεδονίας, τα φημισμένα τυριά της Μυτιλήνης, το Μετσοβόνε και τα τυριά της Πίνδου, τη γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., τα ονομαστά τυριά της Σύρου και της Λήμνου, τη μοτσαρέλα και παρμεζάνα Grana Padano Ιταλίας και φυσικά το κυπριακό χαλούμι και την ελληνική φέτα Π.Ο.Π. Δεν διστάζουμε να χρησιμοποιούμε πλούσια το αυθεντικό προσούτο Πάρμας, τη μορταδέλα Μπολόνια, το Κυπριακό παστράμι, το σαλάμι Θάσου Π.Ο.Π., τη Κυπριακή λούτζα, το καπνιστό Ham και γαλοπούλα Fouantre, τον αυθεντικό παστουρμά και όλα κομμένα της ώρας με την πανέμορφη παραδοσιακή Ιταλική μηχανή μας μπροστά σε εσάς, τους πελάτες μας, για τη διατήρηση της φρεσκάδας και της εξαιρετικής τους γεύσης. Μαγειρεύουμε καθημερινά ολόφρεσκα ντόπια κρέατα με μεράκι και σεβασμό στις παραδόσεις της τοπικής μας κουζίνας. Απορρίπτουμε τις έτοιμες σως και αλείμματα και προτιμούμε τις δικές μας δημιουργίες συνδυάζοντας το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το αγνό θυμαρίσιο μέλι, το balsamico, τα βότανα, τα μπαχαρικά και φυσικά αρώματα του τόπου μας».

Και όλα αυτά συναντούν μέσα στα αυθεντικά παραδοσιακά και ζεστά ψωμιά τους το υπέροχο πολύχρωμο μπουκέτο των ολόφρεσκων λαχανικών, σχολαστικά επιλεγμένα κάθε μέρα από το εργαστήριο τους.

Καθημερινά στο Loukou θα βρεις μία ξεχωριστή ποικιλία από σαράντα είδη σάντουιτς, καθημερινές gourmet απολαύσεις σε προσιτές τιμές για όλους.

Και οι ίδιοι λένε πάντα πως για αυτούς στο «εργαστήρι των γεύσεων» δεν υπάρχει οροφή στη ποιότητα και την απόλαυση, γιατί συνεχώς τους αρέσει να μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Πληροφορίες: 77787007, 22260233

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close