Shopping , News

Μάθε γιατί τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι 1+1 δωρεάν

Γίνε χρήστης της μοναδικής εφαρμογής εξοικονόμησης ‘The Entertainer’ και επωφελήσου από τις με εκατοντάδες εκπτωτικές προσφορές σε όλη την Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2018

Σκέφτηκες ποτέ πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μας είναι δωρεάν; Αν το σκέφτηκες τότε πρέπει να μάθεις πως η σκέψη σου έγινε πραγματικότητα μέσα από μία μοναδική και διαδραστική εφαρμογή με το όνομα «The Entertainer».

Απόλαυσε ένα καταπληκτικό γεύμα, ένα χαλαρωτικό σπα, ποτό με φίλους ή ακόμα και μια επίσκεψη σε ένα θεματικό πάρκο της Κύπρου με παιχνίδια και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Τώρα φαντάσου ότι θα μπορείς να κάνεις ακόμα περισσότερα από αυτό και να εξοικονομείς ταυτόχρονα χρήματα.

Τι είναι το The Entertainer;
Το Entertainer ιδρύθηκε από την Donna Benton το 2001 στο Ντουμπάι και από το 2004 η εταιρεία άρχισε να επεκτείνεται σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ακολουθώντας παγκόσμια επέκταση σε όλη τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Το Entertainer έκανε την εμφάνιση του στην Κύπρο το 2011 και σήμερα διαθέτει 41 προϊόντα σε 23 προορισμούς και 17 χώρες ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το νησί με μια μεγάλη ποικιλία εμπόρων, κυρίως στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

Συνοπτικά μάθε πως…
Το Entertainer θα γίνει η καθημερινή σου lifestyle εφαρμογή εξοικονόμησης χρημάτων με εκατοντάδες 1+1 προσφορές όπως και άλλες εκπτωτικές προσφορές στην Κύπρο. Σε αυτή την εφαρμογή θα βρεις πολλές φανταστικές προσφορές σε διάφορες κατηγορίες όπως φαγητό, ομορφιά, ευεξία ακόμη και αξιοθέατα όπου θα εξοικονομήσεις χρήματα για τα πράγματα που σου αρέσει να κάνεις.

Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή από το App Store και Play Store, να εγγραφείς και να λάβεις μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να το δοκιμάσεις και να κάνεις μεγάλες εξοικονομήσεις στις πιο hot περιοχές του νησιού. Μάθε πως τον περασμένο χρόνο οι χρήστες του Entertainer στην Κύπρο εξοικονόμησαν κατά μέσο όρο 12 φορές το κόστος του Entertainer. Έτσι, βεβαιώσου ότι ξεκινάς την δωρεάν δοκιμή σου σήμερα και κάνε τεράστιες εξοικονομήσεις.

Τι περιλαμβάνει
Μέσα στο Entertainer έχεις πρόσβαση σε 6 διαφορετικές κατηγορίες:

1. Φαγητό & Ποτό
Η αγαπημένη όλων μας. Διάλεξε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό στην πόλη σου. Όλες οι προσφορές αυτής της κατηγορίας είναι 1+1.

2. Ευεξία & Ομορφιά
Μια άλλη πολύ δημοφιλής κατηγορία διαθέτει σπα, γυμναστήρια και πολλά άλλα. Οι προσφορές αυτής της κατηγορίας ποικίλλουν από 1+1 έως 50% έκπτωση.

3. Αξιοθέατα & Αναψυχή
Μεγάλες στιγμές και περιπέτειες. Αυτή η κατηγορία είναι ιδανική για διακοπές και οικογένειες. Όλες οι προσφορές σε αυτή την κατηγορία είναι 1+1.

4. Μόδα & Λιανική
Εξοικονόμησε λεφτά κάθε φορά που πηγαίνεις στα καταστήματα για retail therapy. Αυτή η κατηγορία προσφέρει εξοικονομήσεις κάθε φορά που ξοδεύεις ένα συγκεκριμένο ποσό. Για παράδειγμα, εξοικονόμησε €75 στο Folli Follie, όταν ξοδεύεις €150.

5. Καθημερινές Υπηρεσίες
Είτε χρειάζεσαι ένα πλύσιμο αυτοκινήτου είτε περιποίηση του κατοικίδιου σου, θα το βρεις εδώ. Οι προσφορές αυτής της κατηγορίας αρχίζουν από 30% έκπτωση.

6. Ταξίδια
Από γρήγορες αποδράσεις μέχρι διακοπές μεγάλης διάρκειας, υπάρχουν όλα χάρη στις δωρεάν διανυκτερεύσεις και τις τεράστιες εκπτώσεις. Οι ταξιδιωτικές προσφορές ποικίλλουν έως και 60% έκπτωση ή 'Αγοράστε Μία Διανυκτέρευση Πάρτε Μια Δωρεάν' (1+1), ανάλογα με την προσφορά για την οποία ταξιδεύετε: Entertainer getaways ή Ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Ακόμη...

> Το Entertainer getaways προσφέρει εκπτώσεις έως 60% σε πάνω από 550.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως.

> Τα ξενοδοχεία παγκόσμιως προσφέρουν 1+1 προσφορές σε αποκλειστικά ξενοδοχεία παγκοσμίως.

> Το Entertainer έρχεται επίσης δωρεάν με το Cheers, το οποίο σας δίνει 'Αγοράστε Ένα Πάρτε Ένα Δωρεάν' σε ποτά στα αγαπημένα σας μπαρ, νυχτερινά σημεία και εστιατόρια.

Με όλη την οικογένεια
Μπορείς να μοιραστείς το λογαριασμό σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Θα πάρουν το καθένα τη δική τους σύνδεση και τον κωδικό πρόσβασης, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι την εφαρμογή, πράγμα που σημαίνει ότι θα εξοικονομήσεις χρήματα μαζί.

Το App διαθέτει επίσης Pings, που σημαίνει ότι μπορείς να στείλεις προσφορές στους φίλους σου. Σημαίνει επίσης ότι εάν εξαντλήσεις μια προσφορά, κάποιος μπορεί να σας στείλει μια καινούρια.

Μάθε τα πάντα για το Entertainer εδώ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close