Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο Άκης φτιάχνει εκπληκτικά γλυκά, σαν πραγματικά έργα τέχνης

Γλυκά που ξεχωρίζουν τόσο με τη γεύση τους όσο και με την αισθητική τους!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2018

Το γλυκό είναι απόλαυση, ένα πιάτο που προκαλεί όλες τις αισθήσεις. Πόσω μάλλον, αν μιλάμε για τα γλυκά του Άκη, ο οποίος πειραματίζεται με συνταγές και υλικά, δημιουργώντας πρωτότυπους συνδυασμούς που ξεχωρίζουν.

Πάθος για γλυκά
Η γλυκιά και δημιουργική πορεία του Άκης Συμεού στη ζαχαροπλαστική, άρχισε πριν από 15 χρόνια... "Το πάθος μου για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής ξεκίνησε από μικρή ηλικία και συνεχίζει το ίδιο μέχρι σήμερα, εμπλουτίζοντας το συνεχώς παρακολουθώντας πολλά σεμινάρια στο εξωτερικό και πειραματιζόμενος φτιάχνοντας καινούργιες συνταγές με νέες πρωτότυπες γεύσεις". 

Ένα εργαστήρι.. όλο γλύκα!
Το Akis - Art Of Pastry είναι ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής το οποίο κάνει την επανάσταση στον κόσμο των γλυκών, φτιάχνοντας γλυκά πολυτελείας, με αγνά, γνήσια υλικά, έντονες γεύσεις και καινούργιους-πρωτότυπους συνδυασμούς.

Μάλιστα για τα γλυκά του ο Άκης χρησιμοποιεί υλικά παραδοσιακά, στηρίζοντας έτσι τις πλούσιες και μοναδικές-δυνατές γεύσεις του τόπου μας. Για παράδειγμα, στα γλυκά του θα βάλει και τριανταφύλλο, αλλά και χαρουπόμελο, θα χρησιμοποιήσει πορτοκαλί, όπως και λεμόνι κ.ο.κ.

Ιδιαίτερη έμφαση ωστόσο δίνεται στην εμφάνιση του γλυκού. "Δημιουργούμε γλυκά, σαν να είναι πραγματικά έργα τέχνης, με όλη μας την αγάπη και το πάθος της τέχνης της ζαχαροπλαστικής δίνοντας τους έτσι την πραγματική τους αξία".

Το εργαστήρι του βρίσκεται στην Λεωφόρο Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο 332, Κατάστημα 18, στο Παραλίμνι.

Δώσε και τη δική σου παραγγελία στο 94 073173.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close