Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής με γεύσεις από τη Μεσόγειο είναι η νέα άφιξη της πόλης

Ένα καινούργιο εστιατόριο με μεσογειακά, παρεΐστικα πιάτα, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, πλημμυρισμένο από παράδοση και ιστορία φέρνει μία νέα πρόταση εστίασης

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2018

Ένας νέος, πολλά υποσχόμενος και πανέμορφος χώρος φέρνει μία καινούργια πρόταση εστίασης στην πόλη της Πάφου. 

Πρόκειται για το εστιατόριο Honey το οποίο βρίσκεται στο αναπαλαιωμένο και ιστορικό Χάνι του Ιμπραήμ, πολύ κοντά στη Δημοτική Αγορά της Πάφου. Ένας χώρος με πέτρα και ξύλο, που συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες και μοντέρνες αρχιτεκτονικές πινελιές στον χώρο. Εδώ μπορείς να καθίσεις στην υπερυψωμένη βεράντα του χώρου ή στον πανέμορφο εσωτερικό του χώρο με μία ατμόσφαιρα μαγευτική με ιδιαίτερο φωτισμό. 

Το μενού περιλαμβάνει εποχιακές προτάσεις πιάτων από γεύσεις τις Μεσογείου. Ο έμπειρος Ιταλός σεφ του εστιατορίου Matteo Mariangeli έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο μενού με πιάτα όπως χτένια με κρέμα μελιτζάνας, μπαρμπούνι με πέστο και τυρί φέτα, χταπόδι, νοτισμένο με πάπρικα και κρέμα σελινόριζας αλλά και πιάτα για vegan και χορτοφάγους.

Οι χειροποίητες ταλιατέλες του Ιταλού σεφ, που μπλέκονται με ragout από κουνέλι και σοταρισμένο κρεμμυδάκι και το συνονθύλευμα από κυδώνια, γυαλιστερές και μύδια, σε ζωμό bouillon, δεν είναι για να τα παρακάμψεις με τίποτα. Βάλε στο καλάθι επιλογών τα γεμιστά με τυρί μπουράτα, ραβιόλι, που σερβίρονται με σος ντομάτας και γαρίδες, το γεμιστό με τα πλοκάμια του και άφθονα μπαχάρια, καλαμάρι, αλλά και τις τραγανές, εγκιβωτισμένες σε κανταΐφι γαρίδες, συνοδευμένες με τεμπούρα λαχανικών. Θα αγαπήσεις το τιραμισού και με χειροποίητα μπισκοτάκια μούρλια, για να συνοδεύσεις το τσάι ή τον καφέ σου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close