Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Έρχεται ένα ακόμα Radisson hotel στην Κύπρο

Όλα έτοιμα για τη δημιουργία του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου της Λάρνακας

Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2018

Λίγες μέρες μετά τα επίσημα εγκαίνια του ξενοδοχείου Radisson Blu, όλα είναι έτοιμα για να αρχίσουν οι εργασίες δημιουργίας του Radisson Beach Resort και πάλι στην επαρχία Λάρνακας. Ουσιαστικά πρόκειται για ολικό λίφτινγκ και επέκταση του γνωστού ξενοδοχείου Princess στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας. 

Οι εργασίες ανακαίνισης στόχο έχουν να μετατρέψουν το ξενοδοχείο σε πέντε αστέρων΄, το οποίο θα περιλαμβάνει 202 δωμάτια συνολικά,  με θέα στον ωκεανό και τον κήπο που υπόσχονται πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες. Το ξενοδοχείο διαθέτει τρία εστιατόρια (που περιλαμβάνουν beach bar και εστιατόριο), lounge bar, καθώς και μια σειρά από εγκαταστάσεις γυμναστηρίου και αναψυχής – καθώς και αίθουσες συνεδρίων και συσκέψεων, και όλες τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων,

Μάλιστα, η Radisson Hospitality, μέλος του Ομίλου Radisson Hotel Group, έχει ήδη ανακοινώσει τα νέα σχέδια και σύμφωνα με τον Executive Vice President του Ομίλου Elie Younes η υπογραφή των σχετικών συμφωνιών σηματοδοτεί την επικέντρωση του Ομίλου στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων θερέτρων που διαθέτει. 

Το «νέο ξενοδοχείο θα δημιουργηθεί από την Quality και τη διαχείρισή του θα έχει η Sunnyseeker Hotels όπως και προηγουμένως.   

Το ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει το τρίτο τρίμηνο του 2019.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close