Bars & Clubs , News & Events

Το πιο επιτυχημένο event της Λευκωσίας, επέστρεψε!

Αναβαθμισμένο, σε νέα μέρα και ώρα, σε έναultra-chic bar/restaurant

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2018

Το "flagship" event της Haze Team "Milano da Bere", το οποίο αγαπήθηκε από το απαιτητικό της κοινό ως το αυθεντικό "afterwork party" της Κύπρου, αναβαθμίστηκε σε "dinner party", άλλαξε ημέρα και ώρα κι έκανε πρεμιέρα για 7η συνεχόμενη σεζόν στο ultra-chic bar/restaurant Café Mercedes, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 20:30!

Οι πρώτοι καλεσμένοι, φρόντισαν να κρατήσουν από πολύ νωρίς τις θέσεις τους στο εστιατόριο του Café Mercedes και απόλαυσαν το εξαιρετικά ποιοτικό buffet, το οποίο κατέλαβε το κεντρικό bar του μαγαζιού δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό πάνελ γεύσεων, στο οποίο ξεχώρισαν οι chefs που μαγείρευαν live ravioli με αστακό και risotto with truffle oil και μανιτάρια porcini, ενώ το carving station προσέφερε στους καλεσμένους λαχταριστό chateaubriand.

Με την ολοκλήρωση του dinner, κατέφθασαν οι υπόλοιπες κρατήσεις, το μαγαζί γέμισε από νωρίς και το πάρτι ξεκίνησε στις 22:30 πετυχαίνοντας τον στόχο των διοργανωτών που ήταν να προσφέρουν στο κοινό της Haze μια "early Friday night-out" επιλογή κατά την οποία μπορείς να απολαύσεις φαγητό, signature cocktails και να διασκεδάσεις "under one roof". Μουσικά το event, παρέμεινε πιστό στην φιλοσοφία της Haze, με τους Dj Giorgio και Dj Andrew P να παίζουν, Deep House, EDM, RnB και άλλες ξένες Mainstream επιλογές.

Βασικός χορηγός του "Milano da Bere" είναι φέτος η Ultra-Premium vodka CÎROC, την οποία εισάγει και διανέμει στην Κύπρο η εταιρεία Photos Photiades Distributors Ltd, ενώ χορηγός ένδυσης είναι το American lifestyle brand "GANT", το οποίο εισάγει αποκλειστικά στην Κύπρο η εταιρεία Notos Cyprus Ltd.

Το event υποδέχτηκε καλεσμένους μόνο με κρατήσεις και με περιορισμένο guest list. Σημειώνεται πως οι κρατήσεις τόσο του εστιατορίου, όσο και του bar είναι πολύ περιορισμένες ενώ ισχύουν ελάχιστες καταναλώσεις ανά κράτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα events, παρακαλώ αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 - 99 092932 ή επισκεφθείτε τα επίσημα social media της Haze σε Facebook & Instagram.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close