Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Δημοφιλής αλυσίδα σού μαγειρεύει στο wok στο νέο της κατάστημα

Ένα νέο μαγαζί με street food φιλοσοφία που σου μαγειρεύει στο wok, άνοιξε τις πόρτες του στα Λατσιά

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2018

To εστιατόριο ασιατικής κουζίνας "Wok in a Box" που έκανε την εμφάνισή του αρχικά στη λεωφόρο Νίκης και αργότερα στη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 144 στη Λακατάμια, μόλις απέκτησε και τρίτο μαγαζί στη Λευκωσία και το πέμπτο συνολικά σε όλη την Κύπρο (σημείωσε ότι η αλυσίδα διαθέτει μαγαζιά σε Λεμεσό και Λάρνακα).

Πρόκειται για ένα μαγαζί με street food φιλοσοφία που σου μαγειρεύει στο wok νόστιμα noodles, σε συνδυασμούς που μπορείς να επιλέξεις ο ίδιος και προσφέρει μία ποικιλία από fusion γεύσεις από φαγητό του δρόμου. 

Οι ιδιοκτήτες του λοιπόν, αποφάσισαν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές του, με το άνοιγμα και τρίτου καταστήματος, το οποίο θα βρίσκεται αυτή τη φορά στα Λατσιά και συγκεκριμένα στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 6A, στα Λατσιά.

Άλλωστε, παραγγέλνοντας από το Wok in a Box, μπορείς να ελέγξεις απόλυτα την παραγγελία σου, μιας και αποκτάς μια εξατομικευμένη εμπειρία. Θα σχεδιάσεις το δικό σου μοναδικό πιάτο με βάση τις προτιμήσεις σου και επιλέγοντας μέσα από μια πλούσια γευστική γκά­μα θα απολαύσεις ένα φαγητό ιδιαίτερο και αυθε­ντικό εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Επίλεξε τη βάση (noodles, ρύζι), και στη συνέχεια κάθε αγαπημένο σου συστατικό (γαρίδες, λαχανικά, κοτόπουλο κ.λπ.) αλλά και τη σος ή το topping. 

Τι λες; 

Δώσε την παραγγελία σου στο 22 77 72 72.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close