Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτη επίσκεψη στο εκλεπτυσμένο Bastet Artisan

Ένα café bar restaurant ιδιαίτερων αξιώσεων έκανε την εμφάνισή του στη Λάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2018

Η Στοά Δημητρίου στη Λάρνακα, απέκτησε προσφάτως το δικό της Bastet. Ένα φιλικό προς όλες τις ηλικίες café bar restaurant, που σε υποδέχεται με το ‘’καλημέρα’’, για να ρουφήξεις μαζί με τους φίλους σου το πρώτο Feng Shui (€4,25), τσάι της ημέρας ή το καλυμμένο με πλούσιο αφρό, αρωματικό καπουτσίνο (€3,65), μαζί με ένα από τα signature brunch, πιάτα του. Κλείσε το μάτι σίγουρα στα best seller Eggs Benedict (€8) ή κάνε την υπέρβαση, υποκύπτοντας στο  Full Belly Breakfast (€11) με λουκάνικο, μπέικον, αυγά της επιλογής σου και όχι μόνο.

Οι συνεργάτες σου θα έχουν κλείσει ήδη εκεί, ένα από τα τραπέζια της αίθριας πλατεϊτσας, για να απολαύσετε μαζί το μεσημέρι την τραγανή σαλάτα με φρέσκο σπανάκι, ψητά παντζάρια και φιλετάκια σιγοψημένης πάπιας (€14), αλλά και το τηγανητό καλαμαράκι (€9,50), που θα φτάσει κοντά σου με μαγιονέζα, αγγιγμένη με lime. Το απόγευμα, πας εγκαίρως εκεί σαν και του λόγου μας, για να πετύχεις ένα από τα τραπέζια στον πανέμορφο, εσωτερικό χώρο, στον οποίο πολιορκεί ο εμβληματικός πίνακας διά χειρός του επώνυμου ζωγράφου Κωνσταντίνου Πτωχόπουλου με πρώτο πλάνο τη γάτα Bastet, για να απολαύσεις εκεί με τη ησυχία σου, εξαίρετα Frida Khalo (€9) ή Zar Me Up(€8) cocktails.

Εμείς δεν το κουνήσαμε ρούπι από εκεί, ειδικά όταν ο ανεβαστικός DJ ξεκίνησε τα μουσικά μιξαρίσματά του, αλλά και για να δοκιμάσουμε τα καλά δουλεμένα φαγητά του σεφ Μάνου Μπρούσα. Βοδινό καρπάτσιο με μαγιονέζα τόνου (€14) , υπερτροφική σαλάτα με κινόα και κατσικίσιο τυρί (€14), ριζότο θαλασσινών με σαφράν και μπισκ αστακού (€17), αλλά και Supreme κοτόπουλο με μοσχαρίσιο ζωμό (€15,50) ή λαυράκι με σελινόριζα (€19), μόνο ορισμένα από τα πιάτα της προσεγμένης κάρτας που μας έχουν ενθουσιάσει αφάνταστα. Όσο για την Pavlova που θα σου προτείνει ο πολύπειρος διευθυντής του εστιατορίου Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (€8,50) , διανθισμένη με φρέσκα μούρα και crème anglsaise, τα λόγια είναι περιττά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close