Eating News , Εστιατόρια

H πίτσα 7 αστέρων της Λευκωσίας γιορτάζει τα τρίτα της γενέθλια

Η 7 Stars Pizza έκλεισε ήδη 3 χρόνια και ήρθε για να μείνει και να προσφέρει ποιότητα στη γεύση

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2018

Η 7 Stars Pizza ιδρύθηκε στον Στρόβολο το 2015 με προσδοκία να φέρει ξανά στο προσκήνιο διαλεχτές γεύσεις , από αγνά, καθημερινά φρέσκα υλικά. Η ιστορία μας πάει αρκετά χρόνια πίσω μιας και υπάρχει άμεση διασύνδεση με την θρυλική Pizza Amore της Λευκωσίας.

Η Pizza της με το θρυλικό ζυμάρι και τη 'μυστική' συνταγή, προσφέρεται σε 7 διαφορετικά μεγέθη για να διαλέξεις, από τη Small μέχρι και την Party Size 55 x 55 cm και βάρους… κάποιων κιλών, καθιστώντας την ίσως την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ pizza στη Λευκωσία!

Δεν έμεινε μόνο στην ποσότητα, αλλά πραγματικά άξια αναφοράς είναι και η ποιότητα. Το ζυμάρι πλάθεται και 'ίπταται' με μαγικό τρόπο φτιάχνοντας μια γεύση που θυμίζει τα παλιά!

Η 7 Stars δεν μένει μόνο στην Pizza, σας προσφέρει επίσης λαχταριστά Burgers - δοκιμάστε αυτό με το… 'επιστημονικό' ζυμαράκι της πίτσας πλούσιο σε γεύση και ξεχωριστό.

Αν είστε φίλος των ζυμαρικών, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λαχταριστά λαζάνια, κανελόνια αλλά και διαλεχτά σπαγγέτι.

Μπορείτε επίσης να βρείτε επιλογές σε submarines αλλά και σκορδόψωμα που θα σας μείνουν αξέχαστα με την πλούσια γεύση τους. Με τη δική σας σύμπραξη και τη δική σας εμπιστοσύνη βρισκόμαστε πλέον εδραιωμένοι στα σπίτια σας αλλά και ψηλά στις προτιμήσεις σας. Με μεράκι και επιμονή, θεωρούμε χρέος μας κάθε προϊόν που φεύγει από κοντά μας για να έρθει στο τραπέζι σας, να τηρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας αλλά και γεύσης. Ότι ακριβώς θα ετοιμάζαμε για τη δική μας οικογένεια, το ετοιμάζουμε και για το δικό σας σπίτι. Πιστεύουμε στο καλό φαγητό και θα συνεχίσουμε να ετοιμάζουμε λαχταριστές γεύσεις για όλους εσάς.

Η 7 Stars Pizza παρότι 7 αστέρων υπόσχεται ότι θα απολαύσετε τις μοναδικές τις γεύσεις πληρώνοντας πολύ λιγότερα από ότι θα φανταζόσασταν! Χωρίς καμία μα καμία 'περικοπή' στην ποιότητα!

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Για να έρθει στην πόρτα σας ζεστή και λαχταριστή καλέστε στο 7000 30 40 ή θα την βρείτε στην Περικλέους 13Β στον Στρόβολο. Καλύπτουμε τη μεγαλύτερη περιφέρεια της αστικής Λευκωσίας και θα χαρούμε να σας μυήσουμε στα μυστικά των γεύσεών μας. Αν είστε φίλοι της τεχνολογίας, μην παραλείψετε να κάνετε online την παραγγελία σας μέσω του νέου online ordering από την ιστοσελίδα μας αλλά και από το facebook.

Αν είστε φανατικοί των social media, θα τη βρείτε και στο facebook.com/7starspizza και στο www.7starspizza.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close