Άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου... στο Mind, Body & Spirit

Το επόμενο MBS Φεστιβάλ Ευεξίας, έρχεται στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία, για να μας μυήσει στον κόσμο της ευεξίας και της καλής ζωής.

Ελάτε να απολαύσετε μαζί μας ένα μοναδικό σαββατοκύριακο ευεξίας, αποδράστε από την καθημερινότητα σας και ενωθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό, μέσω αυτού του υπέροχου Φεστιβάλ Ευεξίας.

Αλληλεπιδράστε μαζί με τους εκλεκτούς διεθνείς και Κύπριους εκθέτες, Ομιλητές, Δασκάλους, Μουσικούς και χορευτές στα ποικίλα εργαστήρια και δραστηριότητες, που θα προσφέρονται για όλους τους επισκέπτες μας ανεξαιρέτως. Αφεθείτε στους ήχους και τους ρυθμούς των μουσικών και χορευτικών παραστάσεων που θα σας ταξιδέψουν σε ευχάριστα μουσικά μονοπάτια,δημιουργώντας αισθήματα πληρότητας, χαράς, γαλήνης και ειρήνης.

Με μόνο 10 Ευρώ την ημέρα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη εμπειρία μαζί μας και να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρονται για εσάς, μέσω αυτού του μοναδικού Φεστιβάλ Ευεξίας.

Είσοδος ελεύθερη για παιδιά μέχρι 12 ετών.

- Συμμετέχετε σε ποικίλες διαλέξεις (80+ Ομιλητές, Δάσκαλοι, Γιατροίεναλλακτικών θεραπειών και πολλά αλλά) για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και την επίγνωση σας με τον τρόπο που ταιριάζει σε εσάς και στον τρόπο ζωής σας.

- Βρείτε μια ποικιλία προϊόντων από τους (100+ Εκθέτες) μας. Υγιεινά προϊόντα διατροφής, βότανα, αιθέρια έλαια, κρύσταλλοι , χειροποίητα κοσμήματα, έργα και δημιουργίες από διάφορους καλλιτέχνες από Κύπρο και εξωτερικό.

- Μια ποικιλία δασκάλων και σχολών γιόγκα από Κύπρο και εξωτερικό (Κωνσταντίνος Καραφουλίδης, Νίκος Geo -Αγνή Σχολή Γιόγκα, Hot Yoga Athens, Άντρη Σοφοκλέους, Σχολή Yoga Works και πολλοί άλλοι ), θα είναι μαζί μας για να εξηγήσουν και να παρουσιάσουν διαφορετικούς τύπους γιόγκα για όλους τους ενδιαφερόμενους, αρχάριους και για όλα τα επίπεδα. Πάρτε το χαλάκι γιόγκα μαζί σας και ξεκινήστε!

- Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ποικίλες θεραπείες σε ειδικές τιμές όπως (μίνι Θεραπείες: θεραπευτικό μασάζ, ενεργειακές θεραπείες και πολλά άλλα).

- Γνωρίστε μια ποικιλία θεραπευτών που προσεγγίζουν την ανθρώπινη ενέργεια από διαφορετικές πλευρές και μεθόδους.

- Ο θεραπευτικός και μαγικός κόσμος της μουσικής γιορτάζεται σε διαφορετικό επίπεδο σε αυτό το φεστιβάλ. Συντονιστείτε στις μουσικές δονήσεις και γνωρίστε τους διεθνής και ντόπιους μουσικούς μας από κοντά ( Joseph Pepe Danza από Ισραήλ, Marlia Project, Simge Akdogu, Φίλιππος Σταματόπουλος - Drum Circle, Αννίκα Νικολάου ) και πολλοί άλλοι.

- Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα νόστιμα υγιεινά χορτοφαγικά / vegan φαγητά και ποτά που παρασκευάζονται εκεί στην στιγμή!

- Ελάτε να γνωρίσετε την Ομάδα MBS TRAVEL, στην αίθουσα των εκθετων και στην διάλεξη που θα ακολουθήσει και ενημερωθείτε για τον επόμενο προορισμό μας, στο μαγευτικό νησί του Μπαλί, που θα πραγματοποιηθεί το Πάσχα του 2019.

- Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το ΜΒS Φεστιβάλ Ευεξίας, Λευκωσία 2018 επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.mbscyprus.com

Έχετε δύο ημέρες για να εξερευνήσετε, να αναπτύξετε και να απολαύσετε τους εαυτούς σας στο έπακρο.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31