Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Το hot spot του χειμώνα επιστρέφει και ανακοίνωσε ημερομηνία

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε ένα από τα πιο αγαπημένα μας στέκια του χειμώνα

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2018

Το καλοκαίρι έφυγε και ο Οκτώβριος θα μας βρει μες τα χειμωνιάτικα τα μπαρ που λέει και το τραγούδι. Η νέα σεζόν αρχίζει και σταδιακά τα χειμερινα μαγαζιά της Κύπρου ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν με ανεβασμένη διάθεση. 

Ένα από τα μαγαζιά που απογειώθηκε πέρσι και μας χάρισε μοναδικές στιγμές και αξέχαστα βράδια ανακοίνωσε μόλις την ημερομηνία για το μεγάλο του opening, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, καλωσορίζοντας έτσι τη νέα σεζόν. Πρόκειται λοιπόν για το Bordello Bar που την περσινή σεζόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον. 

Ο Όμιλος Breeze λοιπόν έχει κι αυτό το χειμώνα να μας προτείνει... κάτι που θα δώσει στις νύχτες μας έναν άλλο αέρα, πολύ luxury και κομψό! Ένα νέο μπαρ, που με την κομψότητα του παρελθόντος... υπόσχεται να αλλάξει τις νύχτες μας στην παλιά πόλη της Λεμεσού.

Κι όπως αντιλαμβάνεσαι κι εσύ, ο προορισμός εξόδου του Ομίλου Breeze δεν θα μπορούσε να μην είναι τόσο λαμπερός όσο πρέπει, τόσο πρωτότυπος και ανανεωμένος. Στη θέση του πρώην Baron bar σην παλιά πόλη (απέναντι σχεδόν από το Δημαρχείο Λεμεσού) από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου λειτουργεί ξανά το Bordello Bar, το εντυπωσιακό μπαρ που το όνομά του και μόνο, κεντρίζει το ενδιαφέρον μας.

Με διαφορετική αισθητική, δυνατή μουσική και ποτό το Bordello Bar θα μας συντροφεύσει και το 2019.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close