Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Οι μουσικές προτάσεις του τριημέρου που έρχεται

Γεμάτο συναυλίες θα είναι αυτό το τριήμερο (της 1ης Οκτωβρίου) στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2018

Το τριήμερο της 1ης Οκτωβρίου είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγουμε έστω για λίγες μέρες από την καθημερινότητα μας! Να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά! 

Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τα live που προγραμματίζονται για το επερχόμενο τριήμερο και σου τα προτείνουμε για έξοδο. 

 

Δήμητρα Γαλάνη
H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει ένα 2ωρο απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Με την μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο και να αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα. Καλεσμένος της στις παραστάσεις αυτές ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος που γνωρίσαμε μέσα από τους Minor Project και με τον οποίο παρουσίασαν το 2017 το άλμπουμ "Το Βαλς των χαμένων μετά" σε στίχους Νίκου Μωραίτη. Δύο διαφορετικές φωνές "παντρεύονται" ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία. Οι δυο τους ακούγονται σα να είναι "ένα" και κάπως έτσι θα ενωθούν και στην σκηνή παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα και των δύο.. Ανάμεσα σ'αυτά, η «Εκδρομή» και το «Νερό», που έχουν ήδη αγαπηθεί και φιλοξενηθεί στα ραδιόφωνα της χώρας. Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).
>> Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.30, €20. Πληρ. 99059257 και 96245929/ www.tickethour.com.cy (on line) και σε όλα τα καταστήματα ACS courier (77777040) σε όλες τις πόλεις.

 

Γιάννης Βαρδής & Γιώργος Λιανός
Στα πλαίσια του χειμερινού του προγράμματος, το Studio Arena ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ο Live event για φέτος, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Buono Cafe Lounge Bar. Το Σάββατο, 29/9/18 θα είναι κοντά μας ο Γιάννης Βαρδής, μαζί με τον Γιώργο Λιανό για να μας διασκεδάσουν. Πλούσιο buffet menu στα €16. Διοργανωτής: Buono Cafe Lounge Bar.
>> Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, Studio Arena, βιομηχ περιοχή Νήσου, 21.00. Είσοδος €10. Κρατήσεις Τηλ: 99629272 (Studio Arena) ή 22754445 (Buono Cafe).

 

Ηλίας Βρεττός
Κάτι αλλάζει στη διασκέδαση της πρωτεύουσας! Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου Partάρουμε με τον Ηλία Βρεττό και την 7μελή ορχήστρα του live στο OMNIA Night Club Nicosia. Guest Djs Costas Galatis & Anton.
>> Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, OMNIA Night Club Nicosia, 23.30. Πληροφορίες & κρατήσεις: 99111522.

 

Διονύσης Σαββόπουλος 
Στο πλαίσιο του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία του αξιόλογου τραγουδοποιού και συνθέτη Διονύση Σαββόπουλου με τίτλο «Ο Διονύσης Σαββόπουλος στα τραγούδια των άλλων». Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από τον μεγάλο καλλιτέχνη, ο οποίος μαζί με το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση», 30 μουσικούς από Κύπρο και Ελλάδα και ενορχηστρώσεις δύο σπουδαίων μουσικών, του Ελλαδίτη και μόνιμου συνεργάτη του Δ. Σαββόπουλου Γιώτη Κιουρτσόγλου και του Κύπριου συνθέτη Βάσου Αργυρίδη θα παρουσιάσει και θα τραγουδά τραγούδια άλλων ομότεχνων του, παλαιοτέρων και νεοτέρων, από τον Αττίκ ή τον Μάρκο Βαμβακάρη π.χ. μέχρι τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Φοίβο Δεληβοριά και άλλων. Το πρόγραμμα του θα διανθίζεται από τις αφηγήσεις του πάνω στην γνωριμία, τις αναμνήσεις και τις σκέψεις του γι αυτούς τους αξιαγάπητους δημιουργούς και τα τραγούδια τους. Είναι η πρώτη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που δεν στηρίζεται στα δικά του τραγούδια αλλά - κυρίως- στα τραγούδια των άλλων που αγάπησε και τα ζήλεψε. Η ομορφιά τους τον βοήθησε να εμβαθύνει και στη δική του τέχνη, όπως λέει ο ίδιος. Όλοι οι συντελεστές τραγουδούν και παίζουν εικοσιτέσσερα τραγούδια-διαμάντια, σαν μια μεγάλη μουσική τοιχογραφία που καλύπτει εκατό χρόνια Ελληνικής τραγουδοποιοίας. Η ορχήστρα αποτελείται από περίπου 30 μουσικούς, σε 2 βασικούς κορμούς το Ακουστικό Σχήμα και Κλιμάκιο Πνευστών Συμφωνικής Ορχήστρας. Η Μουσική Επιμέλεια/Διεύθυνση ανήκει στον Βάσο Αργυρίδη και η Διδασκαλία του Φωνητικού Συνόλου στην Αντριάνα Σεργίδου.
>> Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας. Είσοδος ελεύθερη.

 

Θάνος Καλλίρης
Η Μουσική Σκηνή Ρωγμές στη Λεμεσό, υποδέχθηκε τη νέα σεζόν αλλιώς. Με νέο πρόγραμμα, νέο σχήμα και νέο αέρα. Μάλιστα κάθε Σάββατο από τις 15 Σεπτεμβρίου,  ο Θάνος Καλλίρης με την παρέα του υπόσχονται να δώσουν μια νέα πνοή στη Λεμεσό!
>> Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, Μουσική Σκηνή Ρωγμές, Λεμεσός, 22.00. Κάντε τις κρατήσεις εγκαίρως στο 25341010.

 

Νότης Σφακιανάκης
O Νότης Σφακιανάκης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην σύγχρονη λαϊκή ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσα στην εικοσιπενταετή καριέρα του, μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες οι οποίες έχουν αποδειχθεί διαχρονικές αφού ακόμα και σήμερα ακούμε καθημερινά στο ραδιόφωνο γνωστά κομμάτια του από τους πρώτους του κιόλας δίσκους. Οι δε οπαδοί του, τον ακολουθούν πιστά εδώ και χρόνια, σε όλες του τις εμφανίσεις! Και σίγουρα εκεί θα βρίσκονται να τον στηρίξουν και σε αυτήν, σε μια εντυπωσιακή βραδιά από την οποία δεν θα λείπει κανείς, που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Colosseo στη Λεμεσό. Ετοιμάσουν να τραγουδήσεις όλες τις μεγάλες του επιτυχίες ξανά και ξανά: «Δεύτερα χέρια» , «Ο αετός», «Είσαι ένα πιστόλι», «Παράλληλα», «Μα εσύ με καις», «Η Στέλλα η Σμυρνιά» και αμέτρητες ακόμα.
>> Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, Colosseo, Λεμεσός. Περισσότερες πληροφορίες στο 99 99 40 40.

 

8th Rock Festival
6 μπάντες, 37 μουσικοί, 4 ώρες μουσικής, σε ένα εορταστικό, μουσικό τριήμερο στην Πλατεία Ηρώων! Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ροκάρουμε με το 8ο Ροκ Φεστιβάλ, ένα θεσμό που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου για να απολαύσει δημοφιλή συγκροτήματα από την εγχώρια ροκ σκηνή! Φέτος στη σκηνή θα ανέβουν οι: Κύκλος House Band, The Coop Band, ΠΙ και ΦΙ, The Summertime Family, Αντίθετα Πρόσημα και From Within. Djs και Παρουσίαση: Σώσης Θεοδοσίου και Φάνης Κρίγκος.
>> Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός, 20.00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Tonis Sfinos
Το MONX Coffee Shop παρουσιάζει τον μοναδικό Tonis Sfinos & the playmates την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Hilton Park Nicosia. Ο international playboy, ο διάσημος ανά τον κόσμο Τόνις Σφήνος θα παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό σόου στο Hilton Park για να διασκεδάσει και να εντυπωσιάσει! Με πολύ διάθεση και την ορχήστρα να δίνει ρεσιτάλ ο Tonis θα ξεσήκωσει το κοινό του με ελληνικές και ξένες επιτυχίες των ’70s, ’80s αλλά και ’90s και με την διάθεση στο φουλ.
>> Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, Hilton Park Nicosia, 22.00. Για κρατήσεις και πληροφορίες 96819992.

 

Πέγκυ Ζήνα
Μαζί με την Πέγκυ Ζήνα θα αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβριο με μία μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας. Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στο Ειδικό Σχολείο "Άγιος Σπυρίδωνας " για αγορά Φυσικοθεραπευτικού Εξοπλισμού.
>> Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 20.30. Πληροφορίες: 70003939. Εισιτήρια: tickethour.com.

 

Γιώργος Μαζωνάκης και Stavento
Μια μοναδική συναυλία θα πραγματοποιήσουν ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Stavento στο Breeze στη Λεμεσό στις 30 Σεπτεμβρίου. Μετά την πετυχημένη του συνεργασία με το Μιχάλη Κουϊνέλη που υπογράφει τους στίχους και τη μουσική στο καινούργιο του single, «Αγαπώ Σημαίνει», ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης μαζί με τους Stavento έρχονται Κύπρο για μία μοναδική εμφάνιση, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας. Στις 30 Σεπτεμβρίου ο πιο ανατρεπτικός και πρωτοπόρος τραγουδιστής της γενιάς του θα βρεθεί σε έναν από τους πιο όμορφους καλοκαιρινούς, συναυλιακούς χώρους. Το κοινό του, που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα του, θα απολαύσει τα ιδιαίτερα τραγούδια του και τις ξεχωριστές ερμηνείες του. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ένα συναρπαστικό live που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι.
>> Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, Breeze Summer Club, Λεμεσός. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 70 005868.

 

Meλisses
Προσοχή! Κάθοδος μελισσών στο νησί μας! Μία βραδιά που θα σας… κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το πιο ανατρεπτικό ελληνικό συγκρότημα, οι Μέλισσες, μετά την απίστευτη 3η σεζόν στο BOX Athens, προσγειώνονται την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο STATE Night Club. Μέλισσες The Band Live – Θα μας πάρουν ΑΛΛΟΥ!
>> Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, STATE Night Club, Λευκωσία. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 222 55 111.

 

Η συνεργασία της χρονιάς παίζει φέτος στις ΝΟΤΕΣ Live
Δεν πέρασε πολύς καιρός που οι Notes Live, o Γιώργος Θεοφάνους και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σημείωσαν τη μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών στην Κύπρο, πετυχαίνοντας κάτι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα που άλλαξε άρδην τον τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο νησί: 20000 θεατές 7 μήνες 34 sold out παραστάσεις. Οι Κυριακές νωρίς στις 20:30 έγιναν σημείο αναφοράς και η πιο must έξοδος του κοινού όλης της Κύπρου, που απολαμβάνει το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα και μια εξαιρετική καλλιτεχνική ομάδα, στον καλύτερο μουσικό χώρο live εμφανίσεων. Το μουσικό γεγονός της περασμένης σεζόν συνεχίζεται και φέτος και μάλιστα μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο δυνατό και λαμπερό στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, τώρα πια κάθε Σάββατο και Κυριακή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΕΥΡΥΔΙΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ

>> Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ΝΟΤΕΣ Live, Λεμεσός, 20.30. 

 

 

Ελένη Φουρέιρα
Η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον εκπροσωπόντας την Κύπρο και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης όχι μόνο την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στην Ευρώπη αλλά την απογείωσε δίνοντας μία άλλη φορά στην καριέρα της. Η αγαπημένη μας Ελένη Φουρέιρα πραγματοποιώντας αυτό το καλοκαίρι μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία βρέθηκε σε πολλές χώρες και πόλεις της Ευρώπης όπου αποθεώθηκε. Την 1η Οκτωβρίου η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί και πάλι στην Κύπρο, αυτή τη φορά στη Λευκωσία για μία μοναδική εμφάνιση. 
>> Δευτέρα 1 Οκτωμβρίου 2018, Κρατική Έκθεση, δίπλα από το περίπτερο 3, 20.30. Tιμή εισιτηρίου για ενήλικες: προπώληση 20 ευρώ, στην είσοδος 25 ευρώ, παιδιά, μαθητές και φοιτητές: προπώληση 15 ευρώ, στην είσοδος 20 ευρώ. Για τους φοιτητές: Στην είσοδο να παρουσιάζουν φοιτητική ταυτότητα. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close