28 September-7 November 2018
Things to do με το παιδί , Things to Do

Μικρά και μεγάλα ζώα "εισβάλλουν" στο The Mall of Cyprus, σε μία μοναδική (δωρεάν) έκθεση

Μία έκθεση που θα μεταφέρει -μικρούς και μεγάλους- στην εποχή των παγετώνων

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2018

Από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2018 η Ελληνική Τράπεζα και το The Mall of Cyprus σας καλούν να κάνετε ένα ταξίδι στον χρόνο και σας χαρίζουν εντελώς δωρεάν, τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε ζώα που έζησαν στη γη πριν από εκατομμύρια χρόνια, στη γεμάτη μυστήρια «Εποχή των Παγετώνων»!

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του The Mall of Cyprus που θα επισκεφθούν τη νέα εντυπωσιακή έκθεση «Explore the Ice Age» θα νιώσουν επιβάτες μιας μοναδικής μηχανής του χρόνου, έτοιμοι για μεγάλες ανακαλύψεις, με τη βοήθεια των ρομποτικών εκθεμάτων που θα ξεπαγώσουν τον χρόνο!

Μέσα σε ένα μοναδικό, κατάλευκο και παγωμένο σκηνικό, θα εξερευνήσουν τους σκληροτράχηλους ανθρώπους εκείνης της εποχής, να δίνουν τη μάχη της επιβίωσης με τα άγρια θηρία. Θα γνωρίσουν και θα μάθουν από κοντά όλα τα μυστικά των μικρών αλλά και των τεράστιων ζώων της εποχής των παγετώνων. Θα φτάσουν στο σημείο σχεδόν να αγγίξουν το τρίχωμα από τα Μαμούθ, τους μαχαιρόδοντες, τους γλυπτόδοντες, τη μεγαλοπρεπή τίγρη, τον γιγάντιο κάστορα και άλλα… χαριτωμένα ζωάκια!

Η θεματική έκθεση «Explore the Ice Age» συνδυάζει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία με τη μάθηση, αφού ουσιαστικά ξεπερνά το στάδιο της απλής παρουσίασης ονομάτων, εικόνων, ιστοριών και σκηνογραφίας και περνάει στη φάση της συνεκτικής εμπειρίας.

Η έκθεση είναι διαθέσιμη για οργανωμένες επισκέψεις από νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές, με τη βοήθεια εξειδικευμένων ξεναγών, θα παρακολουθούν, θα αλληλεπιδρούν και θα συμμετέχουν σε χώρους και εκθέματα απόλυτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 77776255, στο www.themallofcyprus.com και στη σελίδα του The Mall of Cyprus στο Facebook.

Οι επισκέπτες εκτός σχολείων θα περιηγούνται στο πάρκο με τη βοήθεια των ειδικών σημάνσεων που περιλαμβάνουν και όλο το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό.

Από τις 28 Σεπτεμβρίου λοιπόν, είστε όλοι καλεσμένοι στο The Mall of Cyprus για μια ξεχωριστή απόδραση στην εποχή των παγετώνων. Εξερευνήστε έναν περιπετειώδη κόσμο που στη σημερινή εποχή φαίνεται φανταστικός και βγαλμένος από παραμύθι.

Την έκθεση «Explore the Ice Age» παρουσιάζουν η Ελληνική Τράπεζα και το The Mall of Cyprus, απολαμβάνοντάς την παρέα με το σοκολατομπισκότο Penguin της McVities. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή ανήκουν στην Eksagon Exhibitions, ενώ υποστηρικτής είναι η εταιρεία Levart Ltd Design & Print.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close