Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Radisson Blu: Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του πιο luxury ξενοδοχείου

Το νέο luxury ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρνακα, προσελκύοντας ήδη τουρίστες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2018

Η υψηλή αισθητική και η κορυφαία αρχιτεκτονική του κτηρίου το έχει τοποθετήσει στα top κτήρια της Λάρνακας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Το νέο ξενοδοχείο της Λάρνακας διαθέτει 106 δωμάτια, εκ των οποίων τα 52 είναι σουίτες έκτασης 56 τετραγωνικών μέτρων. Οι σύγχρονοι και υψηλής αισθητικής χώροι του Radisson Blu υπόσχονται στους επισκέπτες την απόλυτη luxury εμπειρία. Τα πολυτελή, ευρύχωρα και ιδανικά διακοσμημένα δωμάτια, είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν ακόμα και τον αυστηρότερο επισκέπτη. Minimal λεπτομέρειες, πίνακες μοντέρνας τέχνης και γήινα χρώματα, χαρακτηρίζουν τους χώρους του ξενοδοχείου, τοποθετώντας το στην κορυφή των προτιμήσεων. Τα ξεχωριστής αισθητικής δωμάτια με τα  king size κρεβάτια, τους άνετους χώρους και τα υπερπολυτελή μπάνια προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε όλους όσους επιλέξουν το Radisson Blu για την διαμονή τους στη Κύπρο.

Το ξεχωριστό αυτό συγκρότημα φιλοξενεί μια πανέμορφη πισίνα, ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, sauna, steam room και άλλες εγκαταστάσεις spa. Στο all day restaurant, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν γεύσεις και ιδιαίτερα ποτά από το πλούσιο μενού. Στο ίδιο κτήριο, βρίσκονται και τα 10 πολυτελή meeting rooms, όπως και η μεγάλη αίθουσα συσκέψεων χωρητικότητας έως 300 ατόμων, που εξυπηρετούν τις επαγγελματικές ανάγκες των επισκεπτών με τον καλύτερο τρόπο.

Το Radisson Blu, ως το πρώτο business ξενοδοχείο στην Κύπρο, έχει ήδη προσελκύσει τουρίστες από την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Το Radisson Blu Hotel είναι μόνο η αρχή για όλα τα μεγαλεπήβολα αναπτυξιακά έργα  έπονται στη Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close