Κρίστοφερ & Γουίνι

Στην τρυφερή live-action περιπέτεια της Disney, 'Christopher Robin' (Κρίστοφερ & Γουίνι), το νεαρό αγόρι που έζησε αμέτρητες ιστορίες στο Δάσος των Εκατό Εκταρίων με την ενθουσιώδη και αξιαγάπητη παρέα των παιχνιδιών του, μεγάλωσε και έχασε το δρόμο του. Τώρα, οι φίλοι της παιδικής του ηλικίας θα επιστρέψουν στον ενήλικο κόσμο για να βοηθήσουν τον Christopher Robin να θυμηθεί το στοργικό και παιχνιδιάρικο αγόρι που ακόμα βρίσκεται κάπου μέσα του.

Ο ενήλικας Christopher δουλεύει συνέχεια, πληρώνεται λίγο και το επαγγελματικό του μέλλον είναι αβέβαιο. Έχει δική του οικογένεια, αλλά εργάζεται τόσο πολύ που έχει ελάχιστο χρόνο για τη γυναίκα και την κόρη του. Έχει ξεχάσει την ειδυλλιακή παιδική του ηλικία, την οποία πέρασε παρέα με ένα λούτρινο αρκουδάκι που λάτρευε το μέλι και όλους τους φίλους του. Όταν όμως ο Γουίνι, ταλαιπωρημένος από χρόνια παιχνιδιού και αγκαλιάς, τον ξαναβρίσκει, η φιλία τους αναθερμαίνεται, θυμίζοντας στον Christopher τις ατελείωτες ημέρες παιδικής ανεμελιάς που χαρακτήρισαν την πρώιμη ζωή του, όταν το να μην κάνεις τίποτα ήταν το καλύτερο πράγμα απ' όλα. Μετά από ένα ατυχές συμβάν με το χαρτοφύλακα του Christopher Robin, ο Γουίνι, το Γουρουνάκι, ο Τίγρης και ο Γκαρής βγαίνουν από το δάσος και πάνε στο Λονδίνο για να βρουν τα χαμένα υπάρχοντα…γιατί αυτό κάνουν οι καλύτεροι φίλοι, πάντα.

Η Disney έχει μεγάλη ιστορία με τους χαρακτήρες του A.A. Milne, η οποία ξεκινά το 1966, όταν το στούντιο δημιούργησε τη μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων ταινία, 'Winnie the Pooh and the Honey Tree', στην οποία εμφανίζεται και ο Κρίστοφερ Ρόμπιν. Την πρώτη αυτή ταινία ακολούθησαν τα επίσης μικρού μήκους 'Winnie the Pooh and the Blustery Day' και 'Winnie the Pooh and Tigger, Too', καθώς και μεγάλου μήκους ταινίες.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Marc Forster ("Quantum of Solace", "World War Z"), πρωταγωνιστούν οι Ewan McGregor, Hayley Atwell, Mark Gatiss και Adrian Scarborough, ενώ τις φωνές του δανείζουν οι Jim Cummings, Chris O'Dowd, Toby Jones, Jim Cummings, Peter Capaldi, Brad Garrett και Sophie Okonedo.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία

Marc Forster

Πρωταγωνιστούν

Ewan McGregor, Hayley Atwell, Mark Gatiss

Διάρκεια

104'

Πρεμιέρα

6 Σεπτεμβρίου 

Ρίο 1-6 Λεμεσός
Gmap: 
0107ΝΟΕ
Καθ 15.20, 17.30
Ελλάδος 125, Λεμεσός

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31