Shopping , News

The Mall of Cyprus: επέκταση με 3 νέα εστιατόρια και 30 καινούργια καταστήματα

Το Mall of Cyprus αποκτά νέους χώρους εστίασης, νέα καταστήματα και νέους χώρους στάθμευσης. Στα σκαριά αλλαγές και στο Mall of Egkomi

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2018

Με το σύνθημα “Expanding Experiences”, το Τhe Mall of Cyprus συνεχίζει τα έργα επέκτασης με σκοπό να παρέχει περισσότερες επιλογές για ψώνια και σημαντικά αναβαθμισμένο χώρο εστίασης. Τα έργα επέκτασης του εμπορικού κέντρου αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2019.

Μάλιστα για τη νέα εμπειρία που μας περιμένει στο ανανεωμένο Τhe Mall of Cyprus της Λευκωσίας μίλησε ο Κύπρος Χατζηστυλλής, Γενικός Διευθυντής του The Mall of Cyprus και The Mall of Egkomi, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Σωκράτη Ιωακείμ στο Ράδιο Πρώτο, την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηστυλλή, οι εργασίες επέκτασης προχωρούν βάσει προγράμματος. Ήδη παραδόθηκε το μεγαλύτερο μέρος του υπόγειου χώρου στάθμευσης (γύρω στο 90%), ενώ μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να παραδοθεί όλος ο χώρος.

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου επίσης θα παραδοθούν και οι χώροι στάθμευσης της επέκτασης. 

Συνολικά ο χώρος στάθμευσης αυξάνεται γύρω στο 20%.

Μεγάλη επένδυση στο κομμάτι της εσίασης
Το κομμάτι της εστίασης, στο ανανεωμένο The Mall of Cyprus αλλάζει... με την προσθήκη στο food place τριών νέων εστιατορίων, τα οποία ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει, καθώς επίσης και με την "καλύτερη τοποθέτηση" αυτών στο χώρο, προσφέροντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία στους επισκέπτες.

Και νέα καταστήματα
Στο αναβαθμισμένο mall, θα προστεθούν και 30 νέα καταστήματα, με διάσημα brands, τα οποία έχουν ήδη "κλείσει" και αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες μέρες. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το Marks & Spencer του ομίλου Voice La Mode. 

Οπότε αναμένουμε... το μόνο σίγουρο είναι ότι η εμπειρία μας στο mall αναβαθμίζεται... μαζί με τις εγκαταστάσεις του. Εργασίες και στο Mall of Egkomi

Παράλληλα στο τελικό στάδιων βρίσκονται και τα σχέδια για καλύτερη αξιοποίηση των χώρων και στο Mall of Egkomi, στο οποίο το 2014 έχουν γίνει αρκετές αλλαγές. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close