Things to Do , Προσεχώς

Έρχονται 3 φεστιβάλ αφιερωμένα στους λάτρεις της μπύρας (στη Λευκωσία)

Η απόλυτη εμπειρία ζυθογνωσίας έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2018

Από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις της μπύρας θα μπορέσουν να απολαύσουν τρεις πραγματική γιορτές γύρω από το αγαπημένο τους ποτό.

Κι αυτό γιατί τα φεστιβάλ μπίρας είναι έτοιμα να ανοίξουν τις πόρτες τους.

 

Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival
Ακόμα ένα φεστιβάλ μπίρας προγραμματίζεται στην πρωτεύουσα, αυτήν την περίοδο. Ο λόγος για το Septemberfest που ανακοίνωσε τις φετινές ημερομηνίες διεξαγωγής του χωρίς ωστόσο να έχουμε ακόμα πλήρες πρόγραμμα. Το Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα όπως κάθε φορά φιλοξενώντας αγαπημένους τραγουδιστές και σχήματα από Κύπρο και Ελλάδα. Δες όλο το πρόγραμμα και τους καλλιτέχνες, εδώ.
>> Τρίτη 28 Αυγούστου-Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζιά, Λευκωσία.

 

Nicosia Beer Fest
Πάει και πάλι Σεπτέμβριο, θα έχει μειωμένη διάρκεια και αλλάζει τοποθεσία φέτος το Φεστιβάλ Μπίρας, Nicosia Beer Fest. Συγκεκριμένα ο Δήμος Λευκωσίας, η Πρεσβεία της Γερμανίας στην Κύπρο και η C.K. Matrix Exhibition Partners Ltd συνδιοργανώνουν και φέτος το Φεστιβάλ Μπίρας, Nicosia Beer Fest.
Το φεστιβάλ, που πέρσι διοργανώθηκε τον Ιούνιο στην Τάφρο Κωνστάντζα και είχε διάρκεια 4 μέρες,  φέτος αλλάζει χαρακτήρα και χώρο διεξαγωγής. 
Θα πραγματοποιηθεί από 13-15 Σεπτεμβρίου 2018 στην Τάφρο Πύλης Αμμοχώστου.
Η είσοδος στο φεστιβάλ θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Όσον αφορά στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αυτό θα αναλάβουν οι “PROSPECTUS” ,“ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ”, “MINUS ONE” και “ON TOUR”.
>> Πέμπτη 13-Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία. 

 

Βeer Festival στην Babylon
Για ακόμη μία χρονιά, η ιστορική μπιραρία της Λευκωσίας διοργανώνει το δικό της φεστιβάλ μπίρας στην μεγάλη αυλή της. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται φέτος για 20η χρονιά και θα διεξαχθεί από τις 4 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. 
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα έχεις τη δυναντότητα να δοκιμάσεις πάνω από 50 είδη μπίρας, σε μορφή draught ή σε μπουκάλι σε χαμηλές τιμές. Ακόμη θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς πολλά και διαφορετικά είδη από νόστιμα λουκάνικα ενώ την τελευταία βραδιά του φεστιβάλ την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η βραδιά θα γίνει ακόμα πιο όμορφη με μουσικές από σαξόφωνο. 
Η είσοδος θα είναι δωρεάν. 
>> Τρίτη 4-Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, Babylon, Λευκωσία. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close