Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα νέο ιαπωνικό εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών που πρέπει να επισκεφτείς

Ένας πραγματικά fine dining χώρος με μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2018

Το Megu είναι ένα ιαπωνικό εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, με μία αφοσιωμένη ομάδα που το τελευταίο διάστημα λειτουργεί στην Αγία Νάπα προσφέροντας εκλεπτυσμένα πιάτα που ανεβάζουν τον πήχη. Οι αυθεντικές συνταγές, η όμορφη παρουσίαση, αλλά και η φρεσκάδα των πρώτων υλών, ήταν οι αδιαμφισβήτητες σταθερές στη δημιουργία ενός άκρως πολυσυλλεκτικού μενού, που θα χρειαστείς αρκετές επισκέψεις για να το μελετήσεις καλά.

Η εμπειρότατη ομάδα του Ξενοδοχείου Melpo Antia στην Αγία Νάπα στον τομέα της φιλοξενίας και της ποιοτικής εστίασης αποφάσισαν να σας εντυπωσιάσουν ξανά με ένα καινούργιο χώρο, με πιάτα που θα σας ταξιδέψουν γευστικά στην Άπω Ανατολή.

 

Ο χώρος του νέου ιαπωνικού εστιατορίου της Αγίας Νάπας φέρει την υπογραφή του Περικλή Λιάτσου και εντυπωσιάζει με τα καστανόχρωμα, κρεμαστά ξυλοτεχνήματά του, τις αισθητικές αντιθέσεις που δημιουργούν το λευκό με το πράσινο της στοχευμένης βλάστησης στην καλυμμένη βεράντα, αλλά και η ζωντάνια του έγχρωμου bar, όπως και οι open plan κουζίνες του.

Από το μπαρ του εστιατορίου δοκίμασε τα εμπνευσμένα κοκτέιλ από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, Μegu Tai, Avaron και Passion in Japan.

Από το μενού πρέπει να δοκιμάσεις τα φρέσκα στρείδια με ponzu sauce, τα φρεσκότατα sashimi από λαβράκι, τόνο και σολομό που θα τεμαχιστούν μπροστά σου και πρέπει να απολαύσεις τα υπέροχα σε παρουσίαση Dragon, Rainbow και Volcano rolls, τα οποία σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Μη χάσεις τέλος την ιεροτελεστία προετοιμασίας ενός φλιτζανιού από matcha tea, που καλά κάνεις να πιεις μαζί με τα πανέμορφα, μα κυρίως ισορροπημένα σε υφή και σάκχαρα, ginger crème brulee και matcha pudding.

Ξεκίνα το γεύμα ή το δείπνο σου με nigiri από χέλι σχάρας, με sashimi γλυκιάς γαρίδας και σολομού και με Tiger prawn ή crazy salmon sushi rolls. Μην πεις 'όχι' στο καρπάτσιο από λαβράκι, στο εμβληματικό ταρτάρ τόνου με αβοκάντο και μήλο ή στη seafood salad με wasabi mayo dressing. Tα ξυλάκια με στήθος πάπιας ή κοτόπουλου, είναι άκρως θελκτικά, όπως υπέροχο είναι το σχαροψημένο φιλέτο σολομού με teriyaki sauce ή το rib eye με chili ponzu sauce. Τελείωσε γλυκά και ιαπωνικά με πουτίγκα από τσάι matcha.

 

Το Megu είναι ένας αισθητικά εκλεπτυσμένος χώρος που έρχεται να σου προσφέρει μία ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία και να σε μυήσει στον κόσμο της γαστρονομίας της Άπω Ανατολής.

Megu (99956262) Λεωφόρος Νίσσι 4, Αγία Νάπα, επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 18.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close