Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

'Ενα κυπριακό ξενοδοχείο πραγματικός γαστρονομικός προορισμός

Όλα τα εστιατόριά του έχουν να προτείνουν νέα, εκλεκτά πιάτα αστέρων και οι χώροι τους διαθέτουν μία εντελώς νέα, εξαιρετική αισθητική, κατάλληλη να σε ταξιδέψει με την ατμόσφαιρα και τις γεύσεις σε όλες τις γωνιές του κόσμου

Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2018

Kαλωσόρισες στον κόσμο των τεσσάρων εποχών! Καλωσόρισες στο Four Seasons! Ανάμεσα στις μοντέρνες και σοφιστικέ πινελιές των χώρων του, ο επισκέπτης νιώθει τη διακριτική πολυτέλεια και το ζεστό καλωσόρισμα των ανθρώπων του. Φιλοσοφία του είναι να προσφέρει την απόλυτη άνεση και τις πλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Γι' αυτό και η προσεγμένη του διακόσμηση με τον καλά μελετημένο και τελευταίας τεχνολογίας φωτισμό και άλλες μοντέρνες λειτουργίες, σου παρέχουν την καλύτερη εμπειρία διαμονής.

Η διακριτική του πολυτέλεια ξεκινά από το lobby του ξενοδοχείου με τον επιβλητικό πολυέλαιο, που πρωταγωνιστεί στον χώρο. Και συνεχίζεται με τις κομψές γραμμές που ακολουθεί κάθε χώρος του ξενοδοχείου, δίνοντάς σου το προτέρημα να ζεις ένα ονειρικό σκηνικό! Η γαστρονομία του παραμένει ανυπέρβλητη, με κορυφαίους σεφ να ηγούνται της δημιουργικής του κουζίνας. Απόλαυσε εξαιρετική, μεσογειακή κουζίνα υπό την καθοδήγηση του σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη στο Vivaldi by Mavrommatis, θαύμασε το εντυπωσιακό μενού στο διάσημο Seasons Oriental και όσον αφορά φρέσκα στρείδια, χαβιάρι και sushi επίλεξε το Seafood Βar.

Τέλος, στο Cafe Tropical απολαμβάνεις μενού ˆ la carte και πιάτα από μπουφέ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και το βράδυ.

Διαμονή
Τα πλήρως ανακαινισμένα και υπέροχα διακοσμημένα του δωμάτια και σουίτες -302 δωμάτια σε έξι ορόφους- διαθέτουν όλες τις ανέσεις πέντε αστέρων με τελευταίας τεχνολογίας λειτουργίες και διευκολύνσεις. Υπάρχει στη διάθεσή σου τελευταίας τεχνολογίας tablet, με το οποίο μπορείς με μόνο ένα άγγιγμα να ρυθμίζεις τις λειτουργίες που επιθυμείς.

Υπηρεσίες
Tο Shiseido Spa, αναβαθμίστηκε με νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες ομορφιάς για χαλάρωση και ευεξία. Είναι το μοναδικό στο είδος του, που αναδεικνύει και υπηρετεί πιστά τη φιλοσοφία Qi. Συνεργάζεται με την κορυφαία βρετανική σειρά Aromatherapy Associates, που μόνο στο Four Seasons θα βρεις!

Tηλ.: 25858000 Φαξ: 25310887 Website: www.fourseasons.com.cy e-mail: enquiries@fourseasons.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close