Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία επιτυχημένη αλυσίδα σε περιμένει στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό μαγαζί, που συνδυάζει τη χαλαρή ατμόσφαιρα με την ποιότητα και τοφιλικό service.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2018

Η επιτυχημένη αλυσίδα των αγαπημένων θαλασσινών και sushi, Ocean Basket, από το 2012 έχει δώσει νέο αέρα στο λιμανάκι στην Αγία Νάπα με το πανέμορφο εστιατόριό της.

Η αναβάθμιση δε που έχει γίνει τον Μάρτιο του 2018 είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Όλος ο κόσμος έχει γοητευτεί και έχει να πει τα καλύτερα για τη μοναδική εμπειρία και ατμόσφαιρα, που προσφέρει το εστιατόριο! Η μοντέρνα και άνετη διαρρύθμισή του έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους λάτρεις των Ocean Basket. Καθημερινά, εκατοντάδες ντόπιοι και τουρίστες απολαμβάνουν νοστιμότατες πιατέλες θαλασσινών, μοναδικά, φρεσκοφτιαγμένα sushi, απολαυστικά cocktail και άλλα ροφήματα, αλλά και τα μαγικά γλυκά που θα βρεις στο Ocean Basket σε ένα άψογο περιβάλλον συνδυάζοντας τη χαλαρή ατμόσφαιρα και το πάντα φιλικό service.

Διαφόρων μεγεθών γαρίδες, λαχταριστό καλαμαράκι στη σχάρα και τηγανητό, εξαίσιο χταποδάκι, φρέσκο φιλέτο σολομού, νοστιμότατος μπακαλιάρος, φρέσκα στρείδια, μύδια συνοδευμένα με το μοναδικό και φημισμένο σoς σκορδολέμονο, νοστιμότατη σαλάτα από καπνιστή πέστροφα και μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά sushi είναι μόνο ορισμένες από τις επιλογές αυτού του θαλασσινού πανοράματος, που έχεις στη διάθεσή σου!

Μόνο στο Ocean Basket
Ευχάριστη έκπληξη είναι η ψησταριά που διαθέτει στον εξωτερικό χώρο, όπου κάθε Τετάρτη και Σάββατο βράδυ πραγματοποιείται live cooking, όπου μπορείς να ζήσεις την εμπειρία του να παρακολουθήσεις από κοντά πώς ψήνονται λαχταριστοί
αστακοί, ολόφρεσκες τσιπούρες και λαβράκια!

Σου πρτείνουμε
Δοκίμασε το δροσερό και εύγευστο Lemon Salmon Sushi Roll. Ρολό sushi Καλιφόρνια με ρύζι, φρέσκο σολομό, αγγουράκι, αβοκάντο, νοστιμότατη λεμονάτη μαγιονέζα και με επικάλυψη από ξύσμα λεμονιού! Είναι πραγματικά μαγευτικό! Επίσης επιβάλλεται να απολαύσεις μία από τις πολλές πιατέλες θαλασσινών, όπως την περίφημη 'Πιατέλα για 2' που περιέχει έξι μύδια με το φημισμένο σος σκορδολέμονο, 12 λαχταριστές γαρίδες πρίγκιπας, ψάρι, καλαμάρι στην σχάρα και τραγανά κεφαλάκια
καλαμαριού! Σκέτη απόλαυση!


(23721703, Facebook: Ocean Basket Cyprus) 1ης Οκτωβρίου 15, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close