Eating News , Εστιατόρια

Εσύ έκανες στάση στην καντίνα της Κούλας, για θεϊκό σάντουιτς;

Λαχταριστό σάντουιτς με απ' όλα... ακόμα και θέα που κόβει την ανάσα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2018

Αν είσαι από την περιοχή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις φάει σάντουιτς από την Κούλλα στον Πωμό, ενώ αν είσαι κάτοικος των υπόλοιπων επαρχιών, θα έχεις σίγουρα ακούσει γι' αυτήν.

Σε όποια πάντως από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις, αν αυτές τις μέρες παραθερίζεις κάπου εκεί κοντά, ή σκέφτεσαι να κάνεις πέρασμα από την περιοχή, τότε επιβάλλεται να κάνεις μία στάση, για θεϊκό σάντουιτς και θέα που κόβει την ανάσα.

Θα την βρεις καθημερινά από νωρίς το πρωί (από τις 7) μέχρι το βράδυ (ολόχρονα), στα αριστερά σου περνώντας από τον κεντρικό δρόμο του Πωμού προς κατεύθυνση στον Παχύαμμο.

Όσο για το μενού της, διαθέτει λαχταριστά σάντουιτς με από όλα: καραμελωμένα κρεμμύδια, χαλούμι, ρόστο, αβγό, λούντζα, τυρί και ο μακρύς κατάλογος των συνδυασμών συνεχίζεται, για να επιλέξεις ακολούθως το ψωμί που θα κλείσει όλη τη γεύση στην «καρδιά» του! Στα συν βάλε και το vegan burger, νηστίσιμο τυρί, μανιτάρια με σπιτικό ταχίνι κ.ά., τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με καφέ, φρέσκο χυμό, παγωμένη σουμάδα, ακόμα και γλυκό! 

Κάθισε λοιπόν κάτω από το κιόσκι, απόλαυσε το γεύμα, το γλυκό και το ποτό σου, χόρτασε τη θέα της περιοχής (βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη θάλασσα, με πρόσβαση στην παραλία), και ζήτησε από την κυρία Κούλα να σου διηγηθεί και το μύθο γύρω από την ονομασία της περιοχής εκεί, η οποία ονομάζεται «Σύμβουλας». 

Πληρ. 96589533.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close