Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας αγαπημένος προορισμός ψαγμένων γεύσεων σε περιμένει να τον ανακαλύψεις

Πάμε για φαγητό σε μία από τις ωραιότερες αυλές της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2018

Το Dionysus Mansion, ο αγαπημένος προορισμός ψαγμένων γεύσεων στη Λεμεσό, υπόσχεται και φέτος να απογειώσει το καλοκαίρι μας! Ο καταξιωμένος σεφ Δημήτρης Χαϊδεμένος πραγματικά μεγαλουργεί και στήνει εντυπωσιακά πιάτα που τα απολαμβάνεις σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Με τη δημιουργική του κουζίνα, που είναι πολυσυλλεκτική, και με όλα τα πιάτα να είναι δομημένα με άριστης ποιότητας ντόπιες πρώτες ύλες καθετί, που σερβίρει, αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη στον ουρανίσκο. Δοκίμασε τη σαλάτα με ρόκα και λουκουμάδες χαλουμιού, τους κολοκυθοκεφτέδες με ελληνική φέτα, το σιγοψημένο, αρνίσιο κότσι που μοσχοβολά πορτοκάλι και το γεμιστό με λαχανικά λαβράκι πλάι σε πουρέ κόλιανδρου για κυρίως. Όσον αφορά το επιδόρπιο, εξαιρετικοί είναι οι red velvet λουκουμάδες με παγωτό καϊμάκι, που προτείνει στο φετινό, καλοκαιρινό μενού του. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις ένα από signature cocktail του και να ανακαλύψεις τις προτάσεις της πλουσιότατης οινοκάβας του, που άρτια ενημερώνει ο βραβευμένος με χρυσό στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Οινοχόων το 2007, Γιώργος Ζαχάρογλου. Μάθε, ακόμη, ότι για μεγάλες παρέες άνω των 12 ατόμων υπάρχουν sharing menus που περιλαμβάνουν τα καλύτερα πιάτα του εστιατορίου στην τιμή των €22 το άτομο.

Σου προτείνουμε 
Το Dionysus Mansion ανανέωσε το μενού του με νέα πιάτα και αυτήν τη σεζόν. Ξεχωρίζουν τα ‘γιουβαρλάκια’ με γαρίδες και χτένια αρωματισμένα με φρέσκο δυόσμο και φινόκιο μαγειρεμένα σε ζωμό κακαβιάς και αβγολέμονο, που σερβίρονται με αφρό ούζου. Επίσης, το ‘κοντοσούβλι’ από μοσχαρίσιο φιλέτο ψημένο στα κάρβουνα συνοδευόμενο με οφτές πατάτες Κοκκινοχωρίων και τζατζίκι από μαύρο σκόρδο είναι εξαιρετικό.

Μόνο στο Dionysus Mansion 
Πουθενά αλλού δεν θα βρεις μία τόσο θελκτική ατμόσφαιρα και μια τόσο ιδιαίτερη γαστρονομία! Η μεγαλύτερη αυλή της πόλης λούζεται με διακριτικό φωτισμό και απαλή μουσική, ενώ τα ψηλά, πυκνά δέντρα, που την περιστοιχίζουν, δημιουργούν μια όαση εξωπραγματική. Οι παρέες χαλαρώνουν και διασκεδάζουν κάτω από τα αστέρια απολαμβάνοντας το εξαιρετικό μενού του Dionysus Mansion, καθώς το εντυπωσιακό σιντριβάνι δροσίζει τον χώρο.

(25222210, www.dionysusmansion.com, Facebook: DionysusMansion) 16ης Ιουνίου 1943 5, Λεμεσός. Δ-Σ 12.30-23.00 & Κ 13.00-23.00 (κουζίνα).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close