Μουσική , Συναυλίες & Events

Μεγάλη (δωρεάν) συναυλία των Imam Baildi στην Κύπρο

Στο πλαίσιο τουκαλοκαιρινού MoonWalk 2018!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2018

Τους εκρηκτικούς Imam Baildi παρουσιάζει ο Δήμος Παραλιμνίου στον πεζόδρομο του Πρωταρά (μάθε όλες τις λεπτομέρειες), την Κυριακή 26 Aυγούστου στο πλαίσιο του καλοκαιρινού MoonWalk 2018 με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους!

Μετά τον περίπατο, υπό το άκουσμα των 18 μουσικών συνόλων στον πεζόδρομο Πρωταρά-Περνέρα, η βραδιά θα κορυφωθεί με μεγάλη συναυλία των Imam Baildi στο γρασίδι του Polyxenia Isakk Rest Beach.

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
Ώρα έναρξης: 22:30
Διοργανωτής: Νεολαία Παραλιμνίου - Paralimni Youth

Μάθε για τους Imam Baildi
Οι Imam Baildi συμπληρώνουν 10 χρόνια πετυχημένης πορείας και παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με τραγούδια από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από το album τους που θα κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά. Θα απολαύσουν ζωντανά επί σκηνής το πρώτο single, της νέας τους δουλειάς, που αποτελεί μια νέα προσέγγιση στο τραγούδι «Χαρά μου», που είχε κυκλοφορήσει το 1952 σε μουσική του Τάκη Μωράκη και σε στίχους του Κώστα Πρετεντέρη και του Γιώργου Οικονομίδη. Επίσης το «Δε μου φταίει κανείς», σε μουσική των ImamBaildi και την ήδη αγαπημένη από κοινό και κριτικούς διασκευή του κομματιού «Τα ζηλιάρικα σου μάτια» του θρυλικού Μάρκου Βαμβακάρη, με ερμηνευτή τον Κωστή Μαραβέγια.

Οι Imam Baildi, εδώ και 10 χρόνια, συγκλονίζουν με τις δημιουργίες τους, την αγάπη τους για την ελληνική αλλά και βαλκανική μουσική παράδοση και το πάθος τους για μουσικές αναζητήσεις και εξερευνήσεις. Αδιάκοπα αναζητούν νέους συνδυασμούς ηχοχρωμάτων που κάνουν την καθημερινότητα μας φωτεινή και μαγευτική. Κάθε live εμφάνιση τους μετατρέπεται σε ένα τεράστιο και εκρηκτικό πάρτι!

ImamBaildi
Ορέστης Φαληρέας: DJ, μπάσο
Λύσανδρος Φαληρέας: Drums, κρουστά, πλήκτρα
Ρένα Μόρφη: Τραγούδι
MC Yinka: Ραπ, φωνητικά
Γιάννης Δίσκος: Σαξόφωνο, κλαρίνο
Λάμπης Κουντουρόγιαννης: Ηλεκτρική κιθάρα 
Αλέξης Αραπατσάκος: Μπουζούκι, φωνητικά 
Αγαπητός Καταξάκης: Ηχοληψία

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close