Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Το νέο hot spot του καλοκαιριού είναι... salty

Aποτελεί τον απόλυτα καλοκαιρινό, open air χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2018

Είναι τόσο μοναδικό το σκηνικό που απλώνεται μπροστά του, τόσο προνομιακή η θέση και η θέα του, που δύσκολα θα ξεκολλήσεις, αφού έχεις σε αποκλειστικό πλάνο την 13η καλύτερη παραλία του κόσμου, το Fig Tree Bay. Το Salty Fig αποτελεί τον απόλυτα καλοκαιρινό, open air χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης.

Ανακάλυψε τα ποιοτικά και με κύρος ροφήματα (cocktail, καφέ, φυσικούς χυμούς κ.ά.), όπως και το προσεγμένο μεσογειακού τύπου μενού του, που φτιάχνουν έμπειροι chef. Στο lunch μενού έχεις επιλογή ανάμεσα σε ιδιαίτερα wrap, burger, δημιουργικές σαλάτες με μοναδικά twist, δελεαστικά platter και ενός ξεχωριστού γλυκού της ημέρας, ενώ για τη βραδινή σου διασκέδαση θα συναντήσεις έναν εντελώς διαφορετικό lounge χώρο με μία μοναδική καλοκαιρινή αύρα, όπου έχεις την επιλογή να συνδυάσεις το cocktail σου με έναν από τους καλύτερους ναργιλέδες της περιοχής. Ό,τι κι αν επιλέξεις θα το απολαύσεις σε value for money τιμές και με το απίστευτο σέρβις του φιλικού προσωπικού του, συντροφιά με ψαγμένη μουσική και διάφορα event που διοργανώνει. Στο Salty Fig οι μέρες και οι νύχτες είναι σκέτη αποπλάνηση!

Σου προτείνουμε...
Ζήτησε το ανεπανάληπτο Gin Basil Smash, που δεν είναι απλά δροσιστικό, αλλά κι απίστευτα εθιστικό, αφού μόνο ένα δεν αρκεί! Από το ιδιαίτερο μενού του δοκίμασε το burger Lamb Hock, που περιλαμβάνει μαγειρευτό κότσι αρνιού μέσα σε μελάσα ροδιού με καραμελωμένα κρεμμύδια. Συνοδεύεται με pesto πράσινων αρωματικών, μια παρασκευή φτιαγμένη με πολλή φαντασία και αγάπη. Ακόμη μια πολύ καλή επιλογή είναι να συνοδεύσεις το κρασί σου είναι τα platter με φρέσκα εποχικά φρούτα, πρώτης ποιότητας αλλαντικά και τυριά.

Μόνο στο Salty Fig 
Σου προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση με το μοναδικά διαρρυθμισμένο εξωτερικό του χώρο, που είναι φτιαγμένος αποκλειστικά από ξύλο, μέταλλο και πέτρα, περιτριγυρισμένος από καταπράσινα φυτά και λουλούδια, την ομορφιά της γύρω περιοχής και την ήρεμη θάλασσα.

(99360044) Δημήτρη Λάγιου 7, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 09.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close