Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ο Αύγουστος θα μας βρει σε ένα από τα ωραιότερα μπαράκια του νησιού

Κάνε check in στις διακοπές σου εδώ

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2018

Στο πιο όμορφο σημείο του νησιού, με θέα τη χερσόνησο του Ακάμα, το Island Beach Bar έχει καθιερωθεί κι έχει αγαπηθεί από όλους όσοι αναζητούν μια απόδραση δροσιάς, χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης. Από το 2013 που άνοιξε για το κοινό, αγκαλιάστηκε για την all day φιλοσοφία του και την προνομιακή τοποθεσία του. Από τις 08.30 το πρωί απολαμβάνεις snack και πρόγευμα με θέα την θάλασσα, ενώ το μεσημεράκι σερβίρει χορταστικές μερίδες από μια κάρτα μενού που διαθέτει άπειρες επιλογές, για να ικανοποιήσουν κάθε σου προσδοκία.

Και για να σε ταξιδεύει και να σε χαλαρώνει παίζει απαλή, chill out μουσική καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, ενώ το βραδάκι, με κατάλληλο φωτισμό και σερβίροντας απίθανα cocktail, η μουσική δυναμώνει και σε απογειώνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Παίζει ξένη μουσική και ελληνική (μοντέρνα) με διάφορους Dj, ενώ, διοργανώνει και live βραδιές, με έντεχνο και jazz. Σε έναν χώρο με μοναδικό ντεκόρ και με θέα την πιο όμορφη ακτογραμμή του νησιού, το Island Beach Bar είναι η απόλυτη δροσερή εμπειρία του φετινού σου καλοκαιριού.

Δοκίμασε ένα από τα εντυπωσιακά του burger ή το νοστιμότατο chicken fajitas και συνδύασέ το με ένα από τα signature cocktail, που ετοιμάζουν οι επαγγελματίες bartender του. Το Island of Passion με φρέσκα, εξωτικά φρούτα ή το House Special είναι δύο εξαιρετικές προτάσεις δροσιάς! Αρωματικοί καφέδες, νόστιμα πιάτα, εξαιρετικά cocktail και... party ατμόσφαιρα μετά τη δύση του ήλιου είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το Island Beach Bar and Restaurant στο Λατσί μοναδικό!

Το αγαπημένο, παραθαλάσσιο στέκι διαθέτει μια βάρκα ειδικά διαμορφωμένη σε καναπέ με άνετες μαξιλάρες, που σε περιμένει να αράξεις και να απολαύσεις ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα! Για μια φουλ εμπειρία διάλεξε ένα pre-dinner cocktail -κλασικό ή signature- που θα σε δροσίσει και θα σε συντροφεύσει την πιο ρομαντική ώρα της ημέρας. Παράλληλα, ο χώρος είναι ιδανικός και για οικογένειες, γιατί διαθέτει δύο επίπεδα (πάνω και κάτω) με την άμμο και την θάλασσα να την απολαμβάνουν όλοι απρόσκοπτα.

(96725592, 97754374, Facebook: Island Beach Bar and Restaurant) Λεωφόρος Ακάμαντος, Μίτσιγκας Πλάζα κατάστημα 5 Λατσί, επ. Πάφου. Δ-Κ 08.30-αργά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close