Eating News , Εστιατόρια

20 νέες ξεχωριστές γεύσεις, σε περιμένουν να τις απολαύσεις, σε ένα δημοφιλές ασιατικό

Είκοσι ολόφρεσκες προτάσεις σε sushi, δροσερές σαλάτες με ασιατικό άρωμα που θα εντυπωσιάσουν

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2018

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου υποδέχεται μαζικές επισκέψεις στις όμορφες της παραλίες. Με στόχο να προσφέρει περισσότερη απόλαυση on-the-go σε κάθε επισκέπτη της περιοχής, η Louis Hotels προσθέτει στο μενού του Akakiko 2Go στην Αγία Νάπα 20 νέες ξεχωριστές ασιατικές γεύσεις!

Κύπριοι και τουρίστες έχουν στη διάθεσή τους όπου και όποτε το θελήσουν με ταχύτητα εξυπηρέτησης και άμεση παράδοση του φαγητού, εκλεκτές ασιατικές συνταγές φτιαγμένες πάντα από τα πιο φρέσκα, υγιεινά και θρεπτικά υλικά από το Akakiko 2Go στην Αγία Νάπα.

Οι 20 νέες ολόφρεσκες γευστικές επιλογές ασιατικής κουζίνας του Akakiko 2Go είναι η λύση για όσους βρίσκονται στην περιοχή Αγίας Νάπας και Πρωταρά και επιθυμούν ένα γρήγορο, ποιοτικό και πιο ανάλαφρο γεύμα.

Το ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού είναι εμπλουτισμένο με γλυκιές, αλμυρές, πικάντικες ή ξινές γεύσεις, λαχταριστά sushi, ζεστά πιάτα, πεντανόστιμες σαλάτες και λαχταριστά maki rolls.

Οι λάτρεις της ασιατικής κουζίνας έχουν την ευκαιρία να γευτούν νέα maki rolls όπως scorpion maki, tori maki, boston roll, dancing crab roll, και Himalayan veggie roll καθώς και νέες επιλογές πακέτων sushi: sushi set mini και California set.

Στο νέο μενού Akakiko 2Go προστέθηκαν δύο δροσερές σαλάτες, η sweet and sour crab salad και η spicy tuna salad, χωρίς γλουτένη αναδεικνύοντας την καλύτερη δυνατή εκδοχή ενός υγιεινού πιάτου και τρόπου ζωής.

Για αυτούς που προτιμούν το ζεστό φαγητό, το νέο μενού ενισχύεται με spicy honey chicken, vegetable phad thai με κοτόπουλο ή γαρίδες, lemongrass chili beef, mango beef και black bean cod. Όλα τα κυρίως πιάτα κυμαίνονται από 7.90-9.90 συμπεριλαμβανομένου και του ποτού.

Το Akakiko 2Go διαθέτει έτοιμες τις επιλογές πιάτων του μενού του, οι οποίες εκτίθενται στο κατάστημα για να μπορούν να επιλέγουν οι επισκέπτες αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στην δικιά τους όρεξη. Η ταχύτητα προετοιμασίας και παράδοσης των φαγητών συνδυάζεται με την ποιότητα. Σε αυτό συμβάλουν οι άρτια καταρτισμένοι σεφ του Akakiko 2Go.

Dine-In, Takeaway, delivery, σε όλες τις περιπτώσεις, οι επισκέπτες πρόκειται να απολαύσουν την ποιότητα κάθε συνταγής με φρέσκια υλικά, γεύση και θρεπτική αξία.

Το Akakiko 2Go λειτουργεί 12:00 μ.μ. με 11:00 μ.μ. τους καλοκαιρινούς μήνες και κάνει delivery σε Αγία Νάπα, Παραλίμνι και Σωτήρα. Παράλληλα, η τοποθεσία του δίνει εύκολη πρόσβαση αφού βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Νάπας στη Λεωφόρο Nissi.

Είτε βρίσκεστε στο σπίτι, το εξοχικό είτε χαλαρώνετε σε μια παραλία, με ελάχιστη παραγγελία 15 ευρώ μπορείτε να απολαύσετε τις 20 νέες γεύσεις του Akakiko 2Go όπου και αν βρίσκεστε!

Το καλοκαίρι στην Αγία Νάπα φέτος αποκτά έντονο γαστρονομικό χαρακτήρα από το Akakiko 2Go.

Το Akakiko Nicosia βρίσκεται στην οδό Αχαιών 1, στην Έγκωμη, δίπλα στο HILTON PARK, ενώ το Akakiko Limassol βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου The Royal Apollonia στη Λεμεσό. Το Αkakiko Το Go βρίσκεται στην Λεωφόρο Nissi.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο: Τηλ: 77778022 Για online παραγγελίες take away & delivery  στο www.akakiko.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close