Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πήγαμε σε ένα από τα πιο ωραία και ατμοσφαιρικά cocktail bar, με την καλύτερη θέα

Πανοραμική θέα,ειδυλλιακή ατμόσφαιρα,ιδιαίτερος φωτισμός και ένας όμορφα διαρρυθμισμένος χώρος, σε περιμένουν στο ψηλότερο σημείο της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2018

Το Sky Bar by Hard Rock Café στην Αγία Νάπα διαθέτει ένα από τα πιο ωραία, openplan cocktail bar με την καλύτερη θέα της περιοχής.

Θα κολλήσεις με την πανοραμική του θέα, αφού απλώνεται όλη η Αγία Νάπα στα πόδια σου, αλλά και με την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τον ιδιαίτερο φωτισμό και τον όμορφα διαρρυθμισμένο χώρο, που συνδυάζει το πράσινο των φυτών και τα ξύλινα στοιχεία.

Το όνομα, εξάλλου, δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού το Sky Bar προσφέρει το προνόμιο να βλέπεις αφ' υψηλού την Αγία Νάπα, μεταδίδοντάς σου μια ιδιαίτερα χαλαρωτική αίσθηση με τις chill out μουσικές του. Αυτή η open-air, ατμοσφαιρική ταράτσα του Hard Rock Café Ayia Napa, λειτουργεί κάθε καλοκαίρι από το 2016 και είναι το ιδανικό μπαράκι για ποτάκι μετά το δείπνο σου ή για μια ευχάριστη νυκτερινή έξοδο. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι resident Dj ανεβάζουν τους ρυθμούς με mainstream και deep house ακούσματα, κάνοντας το Sky Bar έναν διασκεδαστικό, καλοκαιρινό προορισμό με την παρέα.

Εκεί θα βρεις μια ποικιλία από διάφορα αλκοολούχα, και μη, cocktail που φέρουν την υπογραφή και αυθεντικότητα του Hard Rock Café Ayia Napa, δελεαστικά platter, υψηλής ποιότητας ναργιλέδες και την πιο cool εξυπηρέτηση από την πιο rock ομάδα.

Μόνο στο Sky Bar
Θα σε ενθουσιάσει το γεγονός ότι όλα τα cocktail σερβίρονται σε συλλεκτικά ποτήρια Hard Rock, τα οποία μπορείς να αγοράσεις από το μπαρ με μια επιπρόσθετη χρέωση. Μας αρέσει η φετινή προσθήκη των Hookah Nights σε συνεργασία με το Bacardi Rum κάθε Πέμπτη, με τον Dj Moses να παίζει house μουσική με oriental ακούσματα και δωρεάν extra head για τον ναργιλέ σου.

Σου προτείνουμε
Αν και υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αλκοολούχων cocktail, σου προτείνουμε το ολοκαίνουριο Southern Style Lemonade χωρίς ίχνος αλκοόλ γιατί εκτός από δροσιστικότατο, έχει μια εξωτική, καλοκαιρινή γεύση: σπιτική λεμονάδα χτυπημένη με πάγο, σιρόπι καρπουζιού και φρέσκα φύλλα μέντας. Από τα platter σού συστήνουμε τα Boneless Tenders, παναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλου γλασαρισμένα με σπιτική σάλτσα tangy μπάρμπεκιου, που θα σε κάνουν να παραμιλάς.

(23819888) Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 13, Αγία Νάπα. Δ-Κ 20.00-02.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close