Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πήγαμε στο εντυπωσιακά ανακαινισμένο ιταλικό του Πρωταρά

Αυτό το σαββατοκύριακο προτείνουμεειδυλλιακό δείπνο στο ανακαινισμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Capo Bay στον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2018

Μπορεί ο χώρος του να ανανεώθηκε απ' άκρη, σ' άκρη, ωστόσο οι γεύσεις στο ιταλικό εστιατόριο Cucina που θα βρεις στο πολυτελές ξενοδοχείο Capo Bay στον Πρωταρά, παραμένουν αναλλοίωτες, εξακολουθώντας να εντυπωσιάζουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο!

Εσύ απλά, κράτησε τραπέζι στη φανερά ανανεωμένη του βεράντα, η οποία πέρα από δροσιά, προσφέρει και μία εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, αλλά και την ευκαιρία να ατενίσεις το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, απολαμβάνοντας συνάμα όλα όσα έχει να προσφέρει το μενού του: από τα θελκτικά antipasti, primi και secondi πιάτα.

Σημείωσε ακόμα, ότι πέρα από το πλούσιο μενού του, εξίσου ψαγμένη και πλούσια είναι και η οινοκάρτα του, με κρασιά που θα συνοδεύσουν ιδανικά το κάθε σου πιάτο.

Κάνε λοιπόν αρχή με το καθιερωμένο amuse bouche της ομάδας μαγείρων του εστιατορίου, αλλά και με το περιεκτικό, antipasti platter, πλούσιο σε αλλαντικά και τυριά ωρίμανσης, αλλά και λαχανικά σχάρας.

Ο Ανδρέας, φυσικά και η έμπειρη ομάδα εξυπηρέτησης του εστιατορίου, θα σε δελεάσουν στη συνέχεια με τις (νέες προσθήκες του μενού) μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και καραμελωμένα κρεμμύδια, αλλά και με τις σκορδάτες γαρίδες στο ξυλάκι, που θα συνδυαστούν μαζί με δροσερό καρπούζι και ψιλοκομμένη αγγουροσαλάτα.

Ένα ποτήρι Pinot Grigio ή ένα βελούδινο Chianti, θα αποτελέσει ιδανικό συνοδευτικό για το tempura καλαμάρι με κινόα και aioli από μελάνι σουπιάς, αλλά και το μιλανέζικο, ενισχυμένο με σαφράν, ριζότο με θαλασσινά και πικάντικο λουκάνικο.

Αυθεντικό, χοιρινό Saltimbocca, τυλιγμένο σε προσούτο, αλλά και η επιτομή των κρεατικών, η Bistecca Fiorentina, σε ένα συνονθύλευμα από μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια, ρόκα και παλαιωμένη παρμεζάνα, είναι επίσης πιάτα που πρέπει να επιλέξεις.

Για το τέλος, προτείνουμε ένα σφηνάκι από παγωμένο λιμοντσέλο ή έναν αρωματικό εσπρέσο καφέ, αλλά και τα ανεπανάληπτα γλυκά των chef patissier του ξενοδοχείου, όπως το τιραμισού με καφέ και Baileys και η αιθέρια, σοκολατένια τάρτα, Torta Caprese.

>> (23831101) Ιάσωνος 2, Πρωταράς (εντός ξενοδοχείου Capo Bay). Παρ-Τετ 19.00-23.00

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close