Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νόστιμα πιάτα και signature cocktail σε ένα all day στέκι του Πρωταρά

Αν θες να ζήσεις μια all-day εμπειρία γεύσεων το Hippocampus Lounge Restaurant αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου στην περιοχή του Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2018

Αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες τα καλοκαίρια στον Πρωταρά. Μία ή και περισσότερες επισκέψεις για φαγητό και ποτό στο ολάνθιστο με μπουκαμβίλιες Hippocampus Lounge Restaurant. Πρόκειται για ένα all time classic εστιατόριο αφού αποτελεί πλέον μία διαχρονική αξία στον κοσμοπολίτικο Πρωταρά εδώ και 30 και πλέον χρόνια!

Εδώ θα συναντήσεις ένα προσεγμένο, όλο δροσιά χώρο με ένα μενού που θα σε ικανοποιήσει με τις επιλογές των πιάτων του. Μέσα από το μενού του θα συναντήσεις εξαιρετικές προτάσεις πιάτων με κρέας, ψάρι, ζυμαρικά. Δεν γίνεται, όμως, να πας στο Hippocampus Lounge Restaurant και να μην γευτείς τα φημισμένα και λαχταριστά του σούσι.

Κάθισε αναπαυτικά, απόλαυσε τον χώρο και συνδύασε με το φαγητό σου ένα από τα δροσερά κοκτέιλ του μαγαζιού. Σου προτείνω να επιλέξεις από το μενού ένα Dragon Maki, στη συνέχεια προτίμησε το Chicken Di Mare ως κυρίως πιάτο, που προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό κοτόπουλου και γαρίδας λουσμένα με μία βελούδινη σάλτσα άνηθου και κλείσε την εμπειρία σου με ένα από τα εντυπωσιακά, σπιτικά γλυκά του.

Το Hippocampus Lounge Restaurant, όμως, δεν είναι απλά μια δροσερή απόδραση για μεγάλους, αλλά και μια όαση χαράς για τους μικρούς του επισκέπτες, αφού διαθέτει πανέμορφο παιχνιδότοπο. Αν θες, λοιπόν, να ζήσεις μια all-day εμπειρία με προσεγμένη κουζίνα και μοντέρνα φιλοσοφία, είναι η μοναδική και πιο value for money επιλογή σου!

Είτε πας πρωί για ένα ρόφημα και χαλαρή κουβέντα, είτε πας μεσημέρι για καλό φαγητό και ποτό, αλλά και βράδυ στο Hippocampus Lounge Restaurant είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις μία ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου!

Η lifestyle εικόνα του συνδυασμένη με την άψογη εξυπηρέτηση και το προσεγμένο menu φαγητού και ποτών, συνθέτουν τον απόλυτο προορισμό στο κέντρο του Πρωταρά.

(23831166) Λεωφόρος Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 09.30-01.30.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close