Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Το 1ο Φεστιβάλ Καρότου ανακοίνωσε πρόγραμμα

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το 1ο Φεστιβάλ Καρότου που θα διοργανωθεί στο Λιοπέτρι αυτόν τον Ιούλιο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2018

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετρίου, στα πλαίσια προώθησης γεωργικών προϊόντων, που παράγονται στην κοινότητα Λιοπετρίου, προγραμματίζει Παγκύπριο Φεστιβάλ Καρότου την Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018. Το φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό Στάδιο «ΑΧΥΡΩΝ» Λιοπετρίου θα ξεκινήσει στις 8μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργούν περίπτερα, στα οποία θα πωλούνται προϊόντα, με βασικό υλικό το καρότο όπως, γλυκό και μαρμελάδα, carrot cakes (ατομικά και οικογενειακά), πανακότα με γεύση καρότου, ντόνατς με κρέμα και μαρμελάδα καρότου, κρουασάν με μαρμελάδα καρότου, λουκουμάδες με καρότο, παγωτό καρότου και σιρόπι καρότου για παγωτό. Θα πωλούνται, επίσης, χυμός, μαργαρίτα και κοκτέιλ καρότου. Παράλληλα θα λειτουργούν περίπτερα με σουβλάκια, κλέφτικο, hot dogs με σαλάτα κόσλοου, καρότα ξιδάτα, καρότα τηγανιτά με αβγά, κρέπες και διάφορα ποτά.

Ιδιαίτερη θέση στο φεστιβάλ θα έχουν executive chefs της κοινότητας με ομάδες μαγείρων, με gourmet δημιουργίες, έχοντας ως βασικό υλικό το καρότο. Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, δωρεάν, τα εδέσματα των chefs και μαγείρων, που θα είναι προσφορά του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου.

Παράλληλα, η εκδήλωση θα προσφέρει τη δυνατότητα ψυχαγωγίας με τετράωρο μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι Κώστα Δόξας, Τίνα Κάζη και Γιάννης Σοφίλας.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close