18-22 July 2018
Μουσική , Συναυλίες & Events

Πέντε ημέρες γεμάτες μουσικές τζαζ στο Vinylio wine etc

To Vinylio wine etc διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Summer Jazz Project

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2018

Η μουσική τζαζ αποτελεί μια από τις πιο σοβαρές και πολύπλοκες μορφές έκφρασης των ανθρώπινων συναισθημάτων.

To Vinylio wine etc διοργανώνει για δεύτερη χρονιά αυτή τη γιορτή της μουσικής  και  προσκαλεί το κοινό να απολαύσει όμορφες, ξεχωριστές βραδιές!

Όλοι οι μουσικοί έχουν ελεύθερη είσοδο στο Vinylio wine etc και θα χαρούμε πολύ να είστε παρόν!

Στη Κύπρο έχουμε αξιόλογους μουσικούς που ασχολούνται με την Τζαζ που κάποιοι διαπρέπουν με μεγάλη επιτυχία και στο εξωτερικό γεγονός που δυσκόλεψε την διαδικασία της επιλογής.

Jazz Project :

18/7 CAHIT KUTRAFALI Quartet με τέσσερις κορυφαίους Κύπριους μουσικούς με επικεφαλή του γκρουπ τον Τουρκοκύπριο C.Kutrafali που νιώθω μεγάλη χαρά που θα φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά, μαζί του τρεις Ελληνοκύπριοι ο Ermis Michail, Andreas Panteli και Stelios Xydias
€8 είσοδος

19/7 The Steppin Out Jazz Trio με επικεφαλή την εξαιρετική φωνή της Alice Ayvazian με τους μουσικούς Efraimidis Konstantinos και Alexis Kasinos.
€8 είσοδος

20/7 Φιλοξενούμε δυο μουσικούς που ζουν και διαπρέπουν στη Jazz μουσικη στην Αμερική την Tamuz Nissim από το Ισραήλ και Giorgos Nazos από Ελλάδα που τους ευχαριστούμε πολύ που θα λάβουν μέρος στο Jazz Project .
€15 είσοδος

21/7 Φιλοξενούμε το THE THREEO’S που αποτελείτε από τρεις νεαρούς μουσικούς από το Πανεπιστήμιο μουσικής CODARTS ROTTERTAM, δυο Ελληνοκύπριοι ο Alexandros Panagiotoy, Johnny Agisilaou και o Βέλγος Sébastien Wrincq .€8 είσοδος

22/7 IDRA KAYNE Trio με την Idra Kayne που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με πατέρα από Ουγκάντα και Ελληνίδα μητέρα με σπουδές στο χορό και την μουσική , και έχει ήδη στη κατοχή της 2 albums με την Minos EMI/Universal , έχει χαρακτηριστεί ως soul funk queen of Greece, μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί George Dellis και George Kostaletos.
€15 είσοδος

Είσοδος για όλες τις παραστάσεις: €35
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close