Eating News , Εστιατόρια

Το νέο μενού της Pizza Hut τα έχει όλα!

Εστιατόρια Pizza Hut: πίτσα, BBQ pork ribs ή chicken n'quinoa;

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2018

Η Pizza Hut, η μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων στην Κύπρο, που μας έχει μάθει να τρώμε την πίτσα αλλιώς, φέτος το καλοκαίρι γίνεται must- go προορισμός για όλους για να δοκιμάσουμε το νέο ολοκαίνουριο μενού που έχει λανσάρει στα εστιατόριά της. Βασικό χαρακτηριστικό του; Οι αμέτρητες επιλογές σε κυρίως πιάτα που ικανοποιούν όλα τα γούστα!

Για τους λάτρεις του American Food, μία άκρως δελεαστική κατηγορία έρχεται να προστεθεί στις κεντρικές σελίδες του μενού: AMERICA’S FAVOURITES! ΒΒQ Pork Ribs, Ηut Burgers – τα πολύ «αλλού» μπέργκερς με την υπογραφή της Pizza Hut – Melted Parmesan Chicken, Honey – Mustard Wrap, Χοιρινά φιλετάκια με American Whiskey sauce, και Chicken Fajitas Wrap είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που θα ανακαλύψετε και θα σας καταπλήξουν!

Για όσους επιθυμούν κάτι ελαφρύ, οι νέες ολόφρεσκες Superfood Σαλάτες με νάντσος, κινόα και αβοκάντο, το Wrap με κοτόπουλο φιλέτο και το Chicken n’ Quinoa θα σας κερδίσουν, ενώ στις αγαπημένες προτάσεις ζυμαρικών, ξεχωρίζουν τα ζυμαρικά με σπανάχι και κοτόπουλο και τα signature Lasagne Bites Bolognaise και Spinach-Ricotta.

Aπό το νέο μενού δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και οι νέοι συνδυασμοί πίτσας: Mexican και Vegan Pizza χωρίς τυρί είναι οι δύο νέες προτάσεις της Pizza Hut. Και για τους αιώνιους Hut Lovers All Υou Can Eat Pizza! Η signature προσφορά της Pizza Hut επέστρεψε δυναμικά με νέα τιμή €5,99 και επιλογή για Add On απεριόριστο  Salad Bar.

Απολαύστε το νέο μενού σε όλα τα εστιατόρια Pizza Hut παγκύπρια:

Λευκωσία: Στρόβολος │ Λάρνακα: Φοινικούδες, Ορόκλινη │ Αμμόχωστος: Πρωταράς, Περνέρα, Λεωφ. Μακαρίου Αγία Νάπα, Λεωφ. Νίσσι Αγία Νάπα │ Λεμεσός: Γερμασόγεια, Μαρίνα, Λεωφ. Μακαρίου, My Mall, Four Seasons │Πάφος: Κάτω Πάφος, Kings Avenue Mall.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close