Eating News , Εστιατόρια

20 καλοκαιρινές γιαπωνέζικες γεύσεις από ένα αγαπημένο μας εστιατόριο

Νέα πιάτα και γεύσεις από το Akakiko2Go Αγίας Νάπας για εύκολα και νόστιμα γεύματα μεσημέρι και βράδυ

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2018

Αν αγαπάς την ιαπωνική κουζίνα και τις γεύσεις της Άπω Ανατολής το όνομα και μόνο του Akakiko είναι εγγύηση νοστιμιάς και ποιότητας.

Μία ιδανική επιλογή για γρήγορο και νόστιμο γεύμα για τους φίλους της ιαπωνικής κουζίνας είναι το Akakiko 2GO Ayia Napa το οποίο αυτή την περίοδο λανσάρει ένα ανανεωμένο μενού με 20 νέες και καλοκαιρινές γεύσεις.

Οι φίλοι των σούσι, των maki roll αλλά και εκείνων που θέλουν να φάνε μία σαλάτα ή ακόμα και κάποια άλλα πιάτα της ιαπωνικής κουζίνας τώρα έχουν ακόμα περισσότερες νέες επιλογές από το αγαπημένο μας Akakiko 2GO της Αγίας Νάπας.

Μάθε λοιπόν πως οι σεφ του μαγαζιού ετοίμασαν μία νέα σειρά πιάτων. Γι' αυτό τώρα στο μαγαζί της Αγίας Νάπας μπορείς να βρεις μία νέα σειρά από maki rolls όπως scorpion maki, tori maki, boston roll, dancing crab roll, himalayan veggie roll. Ταυτόχρονα οι φίλοι των sushi sets μπορούν να επιλέξουν τα καινούργια sushi set mini και california set. Από την άλλη οι επιλογές αυξάνονται με τις νέες και νόστιμες σαλάτες sweet & sour crab salad και spicy tuna salad.

Τέλος αν επιθυμείς κάτι διαφορετικό μπορείς να διαλέξεις ένα από τα νέα ζεστά πιάτα του ανανεωμένου μενού που είναι το spicy honey chicken, vegetable phad thai, lemongrass chili beef, mango beef και black bean cod.

Αν βρεθείς αυτό το καλοκαίρι στην Αγία Νάπα ξέρεις πού θα βρεις νόστιμα καλοκαιρινά πιάτα με άρωμα Άπω Ανατολής.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close