Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Διακοπές σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ιδανικό για οικογένειες

Ένα πανοραμικό και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα που προσφέρει όλες τις ανέσεις για τέλειες διακοπές

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2018

Tο επιβλητικό, πανοραμικό και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι χτισμένο σε μια καταπράσινη έκταση 40.400 τ.μ. και αποτελείται από 152 πολυτελείς σουίτες και δωμάτια διαφόρων τύπων, με ανέσεις που καλύπτουν όλες ανεξαιρέτως τις ανάγκες των επισκεπτών. Το Saint Elias Resort διαθέτει δύο εστιατόρια, το ένα εκ των οποίων είναι το Meze by Elliniko, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο
του Ultra All-Inclusive.

Το κυρίως εστιατόριο Lemon Tree προσφέρει πλούσιους μπουφέδες για μικρούς και μεγάλους με γεύσεις από όλη τη Μεσόγειο. Το Saint Elias Resort έχει κατακτήσει τις καρδιές των επισκεπτών του με τη φιλοσοφία της φιλικής και ποιοτικής εξυπηρέτησης που προσφέρει και γίνεται ξανά σημείο αναφοράς στους πελάτες που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο Ultra All-Inclusive πακέτο. Εξάλλου, ένα τόσο ιδιαίτερο και άνετο, μα κυρίως γραφικό θέρετρο, δεν θα μπορούσε να μην αγαπηθεί από ντόπιους και ξένους για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες, την ψυχαγωγία που προσφέρει και την αυθεντική, κυπριακή φιλοξενία που επιδεικνύουν όλοι οι άνθρωποί του!

Διαμονή 
Χιλιάδες αρωματικά φυτά και λουλούδια περιβάλλουν τους πανέμορφους κήπους και κάθε ανεξάρτητο δωμάτιο του θέρετρου, αφού είναι κτισμένα το καθένα ως μια μοναδική, εξοχική κατοικία. Οι λιτές γραμμές τους αντικατοπτρίζουν την απλότητα της κυπριακής αρχιτεκτονικής, ενώ εναρμονίζονται άψογα με τη φυσική τοπογραφία και το γύρω περιβάλλον.

Υπηρεσίες 
Με δύο εστιατόρια, δύο πισίνες -η μια εκ των οποίων με υδροπάρκο- παιδική πισίνα με παιχνίδια νερού, spa, υπηρεσίες μασάζ, σάουνα, steam bath και γυμναστήριο, καθώς και με ορθοπεδικά στρώματα και άνετους καναπέδες μέσα στα 152 στούντιο και σουίτες του (οκτώ με ιδιωτική πισίνα), στο Saint Elias Resort σίγουρα πρόκειται να ζήσεις και να απολαύσεις μια μοναδική όαση χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Tηλ.: 23831300 Φαξ: 23831398 Website: www.steliasresort.com e-mail: st.elias@louishotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close