Eating News , Εστιατόρια

Είδες πως μοιάζει το ανακαινισμένο Ocean Basket της Αγίας Νάπας;

Διαθέτει ευρύχωρούς πάγκους, υπέροχα φωτιστικά, μεγαλύτερα οικογενειακά τραπέζια, αναπαυτικές καρέκλες με μεσογειακό ταπεραμέντο.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2018

Η επιτυχημένη αλυσίδα των αγαπημένων θαλασσινών και σούσι Ocean Basket από το 2012 έχει δώσει νέο αέρα στο λιμανάκι στην Αγία Νάπα με το πανέμορφο της εστιατόριο. Το Ocean Basket στο λιμανάκι στην Αγία Νάπα έχει αγκαλιαστεί από όλους! Ντόπιοι και τουρίστες έχουν γοητευτεί με την μοναδική εμπειρία και ατμόσφαιρα που προσφέρει το εστιατόριο!

Τα εστιατόρια Ocean Basket αναβαθμίζοντας την εμφάνισή τους σε όλη την Κύπρο, έχουν βεβαίως αλλάξει την εμφάνιση τους και στο εστιατόριο στην Αγία Νάπα. Τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του εστιατορίου Ocean Basket στην Αγία Νάπα έγιναν τον Μάρτιο του 2018 και τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν!

Η μοντέρνα και άνετη διαρρύθμισή του έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους λάτρεις των Ocean Basket. Η φιλοσοφία του χώρου έχει ως στόχο να δημιουργήσει περισσότερη άνεση, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν με ευκολία και στυλ να περάσουν ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Διαθέτει ευρύχωρούς πάγκους, υπέροχα φωτιστικά, μεγαλύτερα οικογενειακά τραπέζια, αναπαυτικές καρέκλες με μεσογειακό ταπεραμέντο. Ο εξωτερικός χώρος του εστιατορίου, στο σχεδιασμό του οποίου δόθηκε ιδιαίτερη σημασία, περιβάλλεται από ξύλινες πέργκολες, διακοσμείται από τοπικά φυτά, δέντρα και βότανα και από πανέμορφα σιντριβάνια που ενισχύουν την μεσογειακή αισθητική του εστιατορίου με θέα το πανέμορφο λιμανάκι της Αγία Νάπας!

Ευχάριστη έκπληξη, είναι η ψησταριά που διαθέτει στον εξωτερικό χώρο το Ocean Basket στην Αγία Νάπα όπου κάθε Τετάρτη και Σάββατο το βράδυ πραγματοποιείται live cooking όπου μπορείς να ζήσεις την εμπειρία να δεις από κοντά πως ψήνονται λαχταριστοί αστακοί, ολόφρεσκες τσιπούρες και λαβράκια! Το εστιατόριο Ocean Basket στην Αγία Νάπα όντως είναι must visit και σίγουρα θα σε κάνει να το ερωτευτείς!

Καθημερινά εκατοντάδες ντόπιοι και τουρίστες απολαμβάνουν νοστιμότατα θαλασσινά, μοναδικά φρεσκοφτιαγμένα σούσι, απολαυστικά κοκτέιλ και άλλα ροφήματα αλλά και τα μαγικά γλυκά που παρέχουν τα Ocean Basket σε ένα άψογο περιβάλλον συνδυάζοντας την χαλαρή ατμόσφαιρα και το πάντα φιλικό service.

Τηλέφωνο: 23721703
Διεύθυνση: 1ης Οκτωβρίου, Νούμερο 15, Αγία Νάπα

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close