Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του sushi

Εδώ θα απολαύσεις το sushi στα καλύτερά του

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2018

Αν είστε λάτρης του sushi, τότε γνωρίζετε ότ πρόκειται για μια εξαιρετική νοστιμιά! Αν πάλι τα sushi δεν αποτελούν ένα από τα αγαπημένα σας ιαπωνικά εδέσματα, τότε ίσως να φταίει το γεγονός ότι δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ τα σωστά sushi rolls!

Γι' αυτό κι εμείς σας προτείνουμε τον ιδανικό προορισμό, εκεί όπου θα τα απολαύσετε πραγματικά!

Ο λόγος για το Wasabi Sushi Bar, το οποίο θα εντοπίσεις πολύ εύκολα στον πιο κεντρικό δρόμο της Αγίας Νάπα, μπροστά από το ξενοδοχείο Napa Plaza, σε έναν δρόμο που έχει μετατραπεί σε μια λεωφόρο γευσιγνωσίας χάρη στα εκλεκτά εστιατόρια που φιλοξενεί!

Κι εδώ σε περιμένει μία πραγματική εμπειρία, καυθώς πρόκειται για ένα εστιατόριο με μoντέρνα διακόσμηση, κι ένα μεγάλο μπαρ να δεσπόζει στη μέση, όπου μάλιστα θα μπορείς να παρακολουθείς τους έμπειρους σεφ να τυλίγουν τα sushi μπροστά στα μάτια σου.

Αυτήν την εμπειρία ζήσαμε κι εμείς όταν το επισκεφθήκαμε! Αρχικά την προσοχή μας κέρδισε το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό που εργάζεται στο χώρο και το οποίο ήταν έτοιμο να μας εξηγήσει τα πάντα στο μενού.

Μας πρότεινε συνδυασμούς, σαλάτες και τις πιο δυνατές γεύσεις σε σούσι, ό,τι πιο νόστιμο έχουμε δοκιμάσει ποτέ από αυτή την κουζίνα.

Αρχή κάναμε με τη Napa Salad, η οποία έχει δυνατή γεύση και αφήνει υπέροχη αίσθηση στον ουρανίσκο. Στην πορεία άρχισαν να έρχονται τα sushi rolls με το γευστικότατο Catterpilar αλλά και το Tempura Ebi να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τα Spicy Salmon rolls αλλά και τα κλασικά California Rolls επίσης ξεχωρίζουν και σίγουρα θα σας κερδίσουν κι εσάς, αφού τα πιο φρέσκα και ενδιαφέροντα συστατικά γίνονται έργα τέχνης στα χέρια του έμπειρου σεφ.

Τελειώνοντας το γεύμα μας μπορώ να ομολογήσω πως είναι από τις λίγες φορές που έφαγα sushi και ένιωσα χορτάτη.

Στο τέλος αυτής της πανδαισίας γεύσεων, χώρος υπάρχει μόνο για ένα από τα δροσιστικά signature cocktail του μαγαζιού. Κι αυτό αξίζει να το δοκιμάσεις! 

(23 816555/www.napaplaza.com) Μακαρίου 12, Αγία Νάπα. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close