Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

4 ολοκαίνουργια σούπερ beach bar, για κοκτέιλ και χορό!

Ώρα για coctails στα ολοκαίνουργια beach bar της επαρχίας Αμμοχώστου

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2018

Οι παραλίες του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας ζωντανεύουν, όπως και τα ήδη γνωστά και αγαπημένα μας beach bars, που άνοιξαν σιγά σιγά τις πύλες τους, και μας περιμένουν.

Στη λίστα όμως φέτος θα βάλουμε και τα ολοκαίνουργια opening που στήνουν τα πρώτα χορευτικά events και ετοιμάζονται για ένα μεγάλο και ξεσηκωτικό καλοκαίρι.

Εμείς μαζέψαμε τρία, από τα οποία σίγουρα πρέπει να περάσουμε έστω μία φορά όλοι:

 

Kaliφi
Ένα καινούργιο μαγαζί με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα αλλά και τη δική του όμορφη ιστορία που πρέπει να επισκεφτείς έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στον Πρωταρά. Τα τρία αδέλφια της οικογένειας Καρά, ο Άριστος, ο Κώστας και ο Χρήστος μεγάλωσαν σε αυτόν ακριβώς τον χώρο που σήμερα λειτουργεί το νέο αυτό beach/bar-restaurant Kaliφi. Στην περιοχή Κάππαρη και στην τοποθεσία όπου σήμερα βρίσκεται το ξενοδοχείο Μάλαμα βρίσκεται η παραλία Σκούταρη, περισσότερο γνωστή εξαιτίας και του ξενοδοχείου ως παραλία Μάλαμα. Εδώ, από το 1965 ο πατέρας της οικογένειας διατηρούσε την δική του καλοκαιρινή καλύφη πάνω στη θάλασσα, όπου όλη η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι περνούσαν εκεί αμέριμαν καλοκαίρια.
Ψάρεμα με την ψαρόβαρκα, φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα ψημένο επί τόπου από τη μητέρα και ευχάριστες καλοκαιρινές στιγμές σε ένα πανέμορφο ειδυλλιακό μέρος. Σήμερα, η τοποθεσία της καλύφης ζωντάνεψε και πάλι με τη λειτουργία αυτού του όμορφου beach bar με το όνομα Kaliφi, το οποίο δημιουργήθηκε εις ανάμνηση αυτών των αξέχαστων χρόνων που έζησαν εκεί τα τρία αδέφλια.
Το νέο μαγαζί ανοίγει από νωρίς το πρωί και σερβίρει πολύ καλό καφέ, που καβουρδίζεται στην Κύπρο, διάφορα σνακ και τσιμπήματα. Το μεσημεράκι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις φρέσκες τους σαλάτες, σάντουιτς, μπέργκερ, μύδια, κάποια είδη σχάρας αλλά και τον ουζομεζέ που κοστίζει €9.90 για τα δύο άτομα.
Όταν το φως πέσει, τη θέα από την υπέροχη δύση του ήλιου μπορείς να την απολαύσεις με ένα ποτό στο χέρι: μία παγωμένη μπίρα, κρασί, ουζάκι και κοκτέιλ. Δοκίμασε το signature του μαγαζιού το Coconut Margarita που σερβίρεται σε φρέσκια καρύδα ή πιες ένα φρέσκο χυμό καρπούζι, πεπόνι ή πορτοκάλι.
Πληρ. 99829095.

 

 

Isola Beach Bar at Nissi Beach
Στο γραφικότερο σημείο της Αγίας Νάπας, πάνω στη διάσημη παραλία Nissi, μόλις έκανε την εμφάνισή του ένα νέο παραλιακό μπαράκι, που επιδιώκει να γίνει ο νέος σου αγαπημένος προορισμός χαλάρωσης και διασκέδασης, προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου. Μοιάζει πάντως υπέροχο, κομψό και πολύ μοντέρνο, και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το απόλυτο hot spot του καλοκαιριού.
Ο λόγος για το Isola Beach Bar at Nissi Beach, το νέο απόκτημα του ξενοδοχείου Nissi Beach Resort, στην Αγία Νάπα, που δημιουργήθηκε μόλις δύο βήματα από την παραλία. Στο ολοκαίνουργιο beach bar στην παραλία Nissi θα βρεις ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο, παρέα με καφέδες, detox ποτά και δροσερά κοκτέιλ, παρέα με ανεβαστική μουσική!
Ανοικτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ το Isola Beach bar, σου δίνει την επιλογή να απολαύσεις και κάποια πιάτα μεσογειακής κουζίνας, έτσι για να κατευνάσεις την πείνα σου!
Πληρ. 23 704197.

 

Salty Fig
Πρόσφατα στον Πρωταρά άνοιξε ένα ακόμα παραθαλάσσιο μαγαζί, το Salty Fig το οποίο θα το βρεις μπροστά από το Βlue Peter Hotel Apartment, το πρώην Blue Peter Restaurant το οποίο ανανεώθηκε και επέστρεψε ως Salty Fig lounge bar. Ένα στέκι με θέα τη θάλασσα, πλάι στο κύμα ιδανικό για all day εξορμήσεις! Ιδανικό για χαλάρωση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν πεινάσεις μπορείς να τσιμπήσεις κάποιο σνακ, μία παγωμένη μπίρα ή ένα από τα δροσερά κοκτέιλ του μενού.
Πληρ. 99 360044.

 

Nava Seaside
Το Alati By the Sea μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας έκλεισε τον κύκλο του και στη θέση του φέτος το καλοκαίρι εμφανίζεται η πιο hot άφιξη του καλοκαιριού, το Nava! Πρόκειται για έναν all day χώρο, όπου μπορείς να πας από το πρωί να αράξεις στην ξαπλώστρα ή το gazebo σου, χωρίς να πάρεις καν πετσέτα μαζί σου, αφού σου την προσφέρει ο χώρος. Θα δοκιμάσεις ενδιαφέρον τα πιάτα για μεσημεριανό ή βραδινό, μοντέρνας-μεσογειακής κουζίνας και sushi, και το απογευματάκι θα απολαύσεις cocktail και αλκοόλ. Το βράδυ οι ρυθμοί ανεβαίνουν, ενώ αναμένονται μεγάλα ονόματα Κυπρίων και Ελλήνων καλλιτεχνών για εμφανίσεις, καθώς και γνωστοί dj (μάθε το πρόγραμμα, εδώ).
(99920444, www.navabeachbar.com) Πέρνερας 27, Πρωταράς.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close