Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

14 προτάσεις για διαμονή σε Αγία Νάπα και Πρωταρά τον Αύγουστο

Η ελ. επ. Αμμοχώστου σου προσφέρει και φέτος μοναδικές ευκαιρίες για διακοπές στην περιοχή, σε καταλύματα που θα σου υπόσχονται άνετη διαμονή

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2018

Ανακαινισμένα, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και ανέσεις, ή και ολοκαίνουργια, τα ξενοδοχεία σε Πρωταρά και Αγία Νάπα, είναι έτοιμα να σου προσφέρουν αξέχαστη καλοκαιρινή διαμονή!

ΠΡΩΤΑΡΑΣ

Capo Bay
Με συντροφιά του μία από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου -το Fig Tree Bay-, το Capo Bay μπορεί να είναι υπερήφανο τόσο για την προνομιακή του θέση όσο και για την εξυπηρέτηση, τη φιλοξενία και τη γαστρονομία στα εστιατόριά του. Διαθέτει ένα ιδιαίτερο spa, το Oneiro Spa, γυμναστήριο, εσωτερική και δύο εξωτερικές πισίνες, γήπεδο τένις, kids club και άλλα.
Διαμονή: Δωμάτια με θέα το κέντρο του Πρωταρά, δωμάτια με θέα τη θάλασσα, Deluxe δωμάτια στα οποία το μπαλκόνι έχει μεγαλώσει, οικογενειακά δωμάτια και σουίτες! Διάλεξε το δωμάτιο που θες και σημείωσε ότι το καθένα έχει βεράντα ή μπαλκόνι, κλιματισμό, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική, ραδιόφωνο, Wi-Fi, mini bar, μηχανή παρασκευής καφέ και μπάνια με whirlpool ή jet.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23831101, Φαξ: 23831110, Website: www.capobay.com, e-mail:capobay@capobay.com.cy

 

Cavo Maris
Βρίσκεται λίγο έξω από τον πολύβουο Πρωταρά, σε μια ξεχωριστή τοποθεσία, η οποία του χαρίζει απλόχερα έναν μοναδικό, μικρό κόλπο για βουτιές, ενώ στα δεξιά βρίσκεται και η παραλία Green Bay. Διαθέτει όλες τις διευκολύνσεις, για ξέγνοιαστες διακοπές, με καταπράσινες εκτάσεις και πισίνες να το περιβάλλουν, για να σε χαλαρώσουν και να σε ταξιδέψουν μακριά από το άγχος της ρουτίνας.
Διαμονή: 246 ευρύχωρα δωμάτια, διακοσμημένα με ξύλο, σε χρώματα λευκού και γαλάζιου, σε περιμένουν για ξέγνοιαστες διακοπές.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23832043, website: www.cavomaris.com, e-mail: cavo@cytanet.com.cy

 

Golden Coast
Πάνω στην παραλία Καλαμιές υπάρχει ένα ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν πιο ήσυχες διακοπές χαλάρωσης. Με ανανεωμένους χώρους και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων, ολόκληρη την ημέρα, σε
μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζωντάνια!
Διαμονή: Διαθέτει δωμάτια για δύο άτομα, οικογένειες, superior δωμάτια με jacuzzi και σουίτες.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23814000, Website: www.goldencoast.com.cy, e-mail: gcadmin@goldencoast.com.cy

 

Grecian Park
Έχει θέα προς τον μαγευτικό κολπίσκο του Κόννου και διαθέτει μία επιβλητική διακόσμηση και άνετους κοινόχρηστους χώρους, με κύριο πρωταγωνιστή την πελώρια υπαίθρια πισίνα, που φτάνει μέχρι την άκρη του γκρεμού!
Διαμονή: Διάλεξε ανάμεσα στα 238 μοντέρνα διακοσμημένα δωμάτιά του, που έχουν απρόσκοπτη θέα είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23844000, website: www.grecianpark.com, e-mail: info@grecianpark.com

 

Saint Elias Resort
Κτισμένο σε μια καταπράσινη έκταση 40.400 τ.μ., ξεχωρίζει για τη φιλική και ποιοτική εξυπηρέτησή του, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα σε όσους αναζητούν ένα Ultra All-Inclusive πακέτο. Είναι ένα πανέμορφο θέρετρο, το οποίο σου προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση, με δύο εστιατόρια, δύο πισίνες, παιδική πισίνα, spa, υπηρεσίες μασάζ, σάουνα, steam bath και γυμναστήριο.
Διαμονή: Αποτελείται από 152 πολυτελείς σουίτες και δωμάτια διάφορων τύπων, όλα εξοπλισμένα με ορθοπεδικά στρώματα και άνετους καναπέδες, ενώ οκτώ σουίτες διαθέτουν και τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Κάθε ανεξάρτητο δωμάτιο περιβάλλεται από αρωματικά φυτά και λουλούδια.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23831300, Φαξ: 23831398, Website: www.steliasresort.com, e-mail: st.elias@louishotels.com

 

Sunrise Beach Hotel
Κλείσε ραντεβού με τη χρυσή αμμουδιά του και ανακάλυψε μοναδική φιλοξενία στο κέντρο του Πρωταρά. Αν προτιμάς να αράξεις στην πισίνα του, διαθέτει μπαρ με ωραία cocktail και υδρομασάζ για τη χαλάρωσή σου, αν και μόνο 10 βήματα τη χωρίζουν από την παραλία.
Διαμονή: Διαθέτει 282 δωμάτια και σουίτες, για να σε φιλοξενήσει.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23831501, Website: www.sunrise.com.cy, e-mail: reservations@sunrise.com.cy

 



Sunrise Pearl Hotel
Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που φροντίζει να αποδεικνύει ότι τιμά τα αστέρια του. Εάν θα μείνεις εδώ, να ξέρεις ότι θα κάνεις διακοπές σαν βασιλιάς, αλλά δώσε έμφαση και στο περίφημο spa του.
Διαμονή: Αποτελείται από 146 δωμάτια, εκ των οποίων το 30% είναι σουίτες.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23831501, Website: www.sunrisepearl.com, e-mail: reservations@sunrise.com.cy

 

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Adams Beach Hotel
Ένα μοναδικό ξενοδοχείο, με πελώριες εκτάσεις για αξέχαστες αποδράσεις και διακοπές γεμάτες χαλάρωση και ηρεμία. Διαθέτει φιλόξενα bungalow, σουίτες, ατμοσφαιρικά δωμάτια και conference center. Στο Adams Beach Hotel θα βρεις επίσης το Olympic Health Club & Spa, θαλάσσια σπορ, τεράστιους κήπους, waterpark, lazy river, kids club, καφέ, ταβέρνα, τέσσερα εστιατόρια, δύο bar, ένα pub, τρεις εξωτερικές πισίνες, μία παιδική πισίνα, μία εσωτερική πισίνα, jacuzzi, γήπεδο τένις, beach volley, health club και beauty salon!
Διαμονή: Επίλεξε ανάμεσα σε έναν μεγάλο αριθμό διάφορων τύπων δωματίων και σουιτών, όπως τα Classic δωμάτια, τα πλήρως ανακαινισμένα Superior δωμάτια, τις πολυτελείς οικογενειακές Junior και Queen Suites, καθώς και τις Honeymoon, Ambassador, King και Presidential Suites. Επίσης, στο καινούριο Deluxe Wing επίλεξε ανάμεσα στα ειδικά διαμορφωμένα για ενήλικες Deluxe δωμάτια, τα Deluxe με ιδιωτική πισίνα ή τις Deluxe Beach Front Suites.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23840000, Φαξ: 23721274, Website: www.adams.com.cy, e-mail: adams@adams.com.cy

 

Alion Beach Hotel
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρίσκεται στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης, της γερμανικής εταιρείας TUI, καθώς αποτελεί μια όαση χαλάρωσης και ηρεμίας. Διαθέτει δύο γήπεδα τένις, squash court, aqua aerobic, θαλάσσια σπορ, yoga, spa & wellness, fitness studio, κομμωτήριο, κατάστημα souvenir και εσωτερική-εξωτερική πισίνα, ενώ τα εστιατόριά του ξεχωρίζουν για τις γαστρονομικές προτάσεις τους.
Διαμονή: Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε οκτώ πανοραμικά δωμάτια, 40 με θέα αποκλειστικά τη θάλασσα, 20 με πλαϊνή θέα κήπου και θάλασσας και 32 με θέα το πάρκο. Όλα με αναβαθμισμένες διευκολύνσεις και ξεχωριστή διακόσμηση. Την απόλυτη απόδραση και ηρεμία, ωστόσο, θα σου την χαρίσει το οργανωμένο spa & wellness.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23722900, Φαξ: 23722901, Website: www.alion.com, e-mail: alion@alion-beach.com.cy

 

Atlantica Aeneas Resort & Spa
Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες πισίνες στον κόσμο (4.000 τ.μ.), τζακούζι, καταρράκτες, κέντρο ευεξίας, κήπους, εστιατόρια, μπαρ και καλύπτει όλες τις ανάγκες και τα γούστα.
Διαμονή: Και τα 326, πλήρως ανακαινισμένα δωμάτιά του, παρέχουν όλες τις ανέσεις. Διαθέτει, επίσης, δωμάτια για δύο, αλλά και για οικογένειες.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23721000, Website: www.atlanticahotels.com/hotels/Aeneas-Resort-and-Spa, e-mail:sungarden@atlanticahotels.com

 

Napa Plaza
Τα δωμάτιά του βρίσκονται γύρω από το αίθριο με φοίνικες και με μια πισίνα τύπου lagoon. Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Νάπας και είναι θησαυρός χαλάρωσης, γεύσεων αλλά και διασκέδασης, καθώς περιτριγυρίζεται από οκτώ bar και εστιατόρια. Αν πάλι θες, σε 2 λεπτά είσαι εκεί που κτυπά η καρδιά της διασκέδασης στην Αγία Νάπα.
Διαμονή: Επίλεξε ένα από τα 221 δωμάτιά του, superior ή pool view deluxe για μια διαμονή αξέχαστη.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23816555, Website: www.napaplaza.com, e-mail: pr@napaplaza.com

 

Napa Suites
Πανοραμική θέα, αναβαθμισμένη επιλογή υπηρεσιών προνομιακή εμπειρία διακοπών, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της περιοχής. Διαθέτει μοντέρνα φιλοσοφία εξυπηρέτησης, καθώς κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ένα iPad το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού, σου προσφέρει όλες τις υπηρεσίες, θερμοκρασία δωματίου, φωτισμό, room service και άλλα.
Διαμονή: Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με σύγχρονο τρόπο και όλες τις ανέσεις. Διαθέτουν κλιματισμό, mini bar, έξυπνο σύστημα αυτόματης προσαρμογής θερμοκρασίας, μπαλκόνια με θέα προς τη θάλασσα ή τον ολοπράσινο κήπο, και σουίτες που διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, μπαρ και άνετη βεράντα.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23819100, Website: www.napasuites.com, e-mail: info@napasuites.com

 

Nissi Beach Hotel
Γνωστό για την προνομιακή του θέση, αφού βρίσκεται σε μία από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, αλλά και για το καλά οργανωμένο πακέτο υπηρεσιών του, προσφέρει την απόλυτη απόδραση, από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Διαθέτει δύο εστιατόρια, τρία μπαρ, καθώς επίσης και το Isola Lounge Bar μόλις δύο βήματα από την παραλία, πέντε παραλιακά κιόσκια, spa, γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γήπεδα αντισφαίρισης και πετοσφαίρισης στην παραλία. Μπορείς
επίσης να κάνεις μαθήματα water aerobic, yoga και καταδύσεων αλλά και θαλάσσια σπορ. Στον χώρο υπάρχει kids club, καταστήματα, το Kyma Concept Store, κομμωτήριο, καθώς και αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων.
Διαμονή: Επίλεξε ανάμεσα σε 222 πανέμορφα δωμάτια, 18 beach bungalows και 30 μοναδικές σουίτες. Όλα διαθέτουν βεράντα ή μπαλκόνι, κλιματισμό, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο, μικρό ψυγείο, και εξοπλισμό για παρασκευή καφέ/τσαγιού. Για πιο ιδιαίτερες και προσωπικές διακοπές προτίμησε ένα από τα bungalow και suite bungalow κατά μήκος της παραλίας.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23721021, φαξ: 23721623, Website: www.nissi-beach.com, e-mail: nissi@nissi-beach.com.cy

 

Olympic Lagoon Resort
Κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 2017-2018, το γνωστό resort αναβαθμίστηκε και επεκτάθηκε, επιστρέφοντας τον Απρίλιο του 2018, ως πέντε αστέρων ξενοδοχείο! Διαθέτει έξι θεματικές πισίνες με καταρράκτες, υδρομασάζ και άλλα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων και μεγάλης παιδικής πισίνας με παιχνίδια, lazy river, πισίνα μόνο για ενήλικες και μία ημι-ολυμπιακών διαστάσεων εσωτερική πισίνα. Το 2018 διακρίθηκε από το TripAdvisor ως το πρώτο καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες στην Κύπρο και βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα 25 ξενοδοχεία στην ίδια κατηγορία στην Ευρώπη.
Διαμονή: Προσφέρει πολυτέλεια και άνεση σε οικογένειες με παιδιά και την επιλογή σε ζευγάρια και ενηλίκους που αναζητούν την ηρεμία, να επιλέξουν τα ανάλογα δωμάτια. Μπορείς, επίσης, να επιλέξεις και δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23500000, Website: www.kanikahotels.com, e-mail: olympicres@kanikahotels.com.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close