Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Οι Κύπριοι επέλεξαν Πρωταρά για τον Κατακλυσμό

Κατάμεστος ο Πρωταράς και φέτος!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2018

Σε έναν κατάμεστο Πρωταρά, πραγματοποιήθηκαν με πλήρη επιτυχία οι φετινές εκδηλώσεις για τον Κατακλυσμό Αμμοχώστου.

Το νεανικό μουσικό σχήμα "ΛΑΙΚΟΝΣ" άνοιξε την αυλαία στη Δημοτική Πλατεία Εκδηλώσεων Κατακλυσμού στην παραλία Fig Tree Bay με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Εν συνεχεία, η εκρηκτική Δέσποινα Βανδή μάγεψε με την παρουσία και τη φωνή της το πλήθος.

Η πολυφημισμένη παραλία του «Πρωταρά», ή άλλως Fig Tree Bay, με τα καθαρά, ρηχά νερά της και την ψιλή, χρυσή της άμμο ως ιδιαίτερα δημοφιλής στους ντόπιους και ξένους επισκέπτες που κάθε χρόνο την κατατάσσουν πρώτη στις προτιμήσεις τους, δέχτηκε στους κόλπους της πέραν των 10.000 ντόπιων και ξένων παραθεριστών που επέλεξαν το τουριστικό θέρετρο του Πρωταρά για τον Κατακλυσμό Αμμοχώστου.

Ο κ. Θεοδόσης Τσιόλας Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και Προϊστάμενος Διοίκησης Προεδρίας της Δημοκρατίας, κήρυξε την έναρξη της συναυλίας και ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχαρίστησε τους ‘’ΛΑΙΚΟΝΣ’’ και τη Δέσποινα Βανδή που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον Πρωταρά.

Ευχαρίστησε επίσης το εργατικό και γραμματειακό προσωπικό του Δήμου για την επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου για την άψογη συνεργασία που είχαν, ώστε να διατηρείται η ασφάλεια της περιοχής αλλά και η ρύθμιση της οδικής κυκλοφορίας για διευκόλυνση των παραθεριστών. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close