Wine Guide , Εστιατόρια

Οινοποιείο Κυπερούντας, 20 χρόνια ποιοτικό κυπριακό κρασί

Το Οινοποιείο Κυπερούντας, με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του, παρέθεσε γεύμα σε εκλεκτούς προσκεκλημένους

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2018

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλή γαστρονομία από το ξενοδοχείο Four Seasons, σε συνδυασμό από μοναδικά λευκά κρασιά που έχουν σημαδέψει την ιστορία του οινοποιείου.  

Επίτιμος προσκεκλημένος, ο Master of Wine κύριος Κωνσταντίνος Λαζαράκης, ο οποίος εξήγησε στους προσκεκλημένους τους γευστικούς συνδυασμούς και τους ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο των κρασιών της Κυπερούντας, δίνοντάς τους ταυτόχρονα μια σειρά πληροφοριών για το αρωματικό και γευστικό αποτέλεσμά τους. Η μοναδική αυτή εμπειρία, ολοκληρώθηκε υπό τους ήχους των γνωστών Duo Violins, που κατέφθασαν από την Αθήνα, ειδικά για την εκδήλωση.

Το οινοποιείο Κυπερούντας, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, ξεκίνησε τις πρώτες του οινοποιήσεις το 1998, έχοντας πάντα ως γνώμονα την απαράμιλλη ποιότητα, τη συνέπεια και το πάθος για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών, την καινοτομία και την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Ο αμπελώνας του οινοποιείου βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα υψόμετρα στην Ευρώπη, σε 1400 μέτρα ύψος, ενώ η περιοχή επιλέχθηκε λόγω του ιδανικού κλίματος και του ποιοτικού δυναμικού του αμπελώνα.

H γκάμα των προϊόντων του οινοποιείου αποτελείται από 9 κρασιά, τα Πετρίτης, Ανδεσίτης, Ροζέ, Ψηλά Κλήματα, Άλιμος, Σκοπός, ΕΠΟΣ λευκό, ΕΠΟΣ κόκκινο και την Κουμανταρία Κυπερούντας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close