Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πρωταράς-Αγία Νάπα: Ξέρω πού θα βγεις αυτό το καλοκαίρι

20+1 μαγαζιά για φαγητό, ποτό και έξοδοσε Αγία Νάπα-Πρωταρά για να μην ψάχνεσαι

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2018

Το καλοκαίρι αρχίζει επίσημα μπορούμε να πούμε με τους εοαρτασμούς του Κατακλυσμού σε όλη την Κύπρο. Οι κορυφαίοι όμως προορισμοί της Κύπρου για το καλοκαίρι δεν είναι άλλοι από τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα.

Ο Πρωταράς με τις υπέροχες παραλίες και τα ειδυλλιακά του τοπία θα μας βάλει και φέτος σε καλοκαιρινό mood! Το τριήμερο αν βρεθείς στην περιοχή δεν πρέπει να χάσεις του εορτασμους του Κατακλυσμού στον Πρωταρα!

Η πολυφημισμένη παραλία του Πρωταρά, ή άλλως Fig Tree Bay, με τα καθαρά, ρηχά νερά της και την ψιλή, χρυσή της άμμο ως ιδιαίτερα δημοφιλής στους ντόπιους και ξένους επισκέπτες που κάθε χρόνο την κατατάσσουν πρώτη στις προτιμήσεις τους θα υποδεχτεί και φέτος τις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού Αμμοχώστου!

Ο δε Κατακυλσμός Αμμοχώστου 2018 στον κοσμοπολίτικο Πρωταρά, μας επιφυλάσσει μεγάλη συναυλία με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή την Κυριακή 27 Μαΐου. Συγκεκριμένα στις 20.00 θα υποδεχθούμε το αγαπημένο συγκρότημα LAIKONS το οποίο αποτελείται απο φρέσκες παρουσίες που θα μας ταξιδέψουν με τις όμορφες μελωδικές φωνές τους μέσα απο ένα πλούσιο ελληνικό ρεπορτόριο. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί στις 9.30μ.μ. με την ανεπανάληπτη Δέσποινα Βανδή και τη ρίψη βεγγαλικών. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 27 ΜαΪου στις 21.30 στη Δημοτική Πλατεία Εκδηλώσεων Κατακλυσμού! Πάμε να το ζήσουμε μαζί στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, τον όμορφο Πρωταρά!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατακλυσμός 2018: Oδηγός με όλες τις εκδηλώσεις

Τα στέκια, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα ξενοδοχεία του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας σε περιμένουν και φέτος! Κράτα σημειώσεις για 21 αγαπημένα στέκια του πανέμορφου Πρωταρά και Αγίας Νάπας.

Αιγιαλός
Πουθενά αλλού δεν θα βρεις έναν τόσο εξαίρετο συνδυασμό καλών γεύσεων και προσεγμένων ποτών σε λογικότατες τιμές. Ο Αιγιαλός είναι η καλύτερη επιλογή σου για να απολαύσεις ήλιο, θάλασσα, να κολυμπήσεις, να χαλαρώσεις, να φας φρέσκο ψάρι και να πιείς δροσερά cocktail. Ετοιμάσου για τα καλοκαιρινά πάρτι, που θα διοργανώσει τους επόμενους μήνες, με guest dj! Από τα φρεσκότατα ψάρια μέχρι τα μαγειρευτά και τα ορεκτικά, αλλά και ό,τι άλλο επιλέξεις. Εγγύηση για φρέσκο ψάρι είναι οι δύο ιδιοκτήτες του, Αντώνης και Χάρης, που φροντίζουν να φέρνουν την ψαριά της ημέρας κατευθείαν από τις δικές τους, επαγγελματικές βάρκες, για να τα θαυμάζεις στη βιτρίνα του εστιατορίου. Το καλοκαίρι στον Αιγιαλό απολαμβάνεις το αεράκι, τα νόστιμα πιάτα του, τη μοναδική θέα από την όμορφα διακοσμημένα με ψάθινα στοιχεία βεράντα του, αλλά και από την προνομιακή τοποθεσία του bar, που λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Μάθε ότι από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το Aeyialos Beach Bar με τη μαγευτική θέα και τη μοναδική ατμόσφαιρά του, θα σε χαλαρώσουν, αλλά και θα σε απογειώσουν μαζί με τους ήχους της μουσικής του.
(23823800, 99988600) Βρυσουδιών 79, Περνέρα (περιοχή Αγίας Τριάδας), ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 12.00-23.00. Κουζίνα 12.00-23.00. Bar 09.00-αργά το βράδυ.

Βαγγέλης
Από τον προπάππου, στον παππού, στον πατέρα και στα εγγόνια! Η Ταβέρνα Βαγγέλης στο Παραλίμνι κουβαλά μεγάλη ιστορία. Η ίδια ταβέρνα, τα καλοκαίρια μετακομίζει παραλιακά, στη Λεωφόρο του Πρωταρά, και μαζί της παίρνει την παράδοση, τις γεύσεις και την άψογη εξυπηρέτηση. Το μενού της περιλαμβάνει κρεατικά, θαλασσινά, μουσακά, στιφάδο και πολλά άλλα! Ο μεζές του Βαγγέλη πάντως (€17.50) είναι μπόλικος και γεμάτος παραδοσιακές γεύσεις!
(23821456) Λεωφόρος Πρωταρά 27. Δ-Κ 12.00-23.00.

Εξοχή
Σε αυτήν την ταβέρνα η παραδοσιακή κουζίνα συναντά τη διεθνή και δημιουργούν ένα πολύ καλό μενού, με επιλογές για όλους, από μεζέδες, steak, σολομό και άλλα. Αν πεινάς πολύ επίλεξε μια mix grill πιατέλα (€14). Εναλλακτικά δοκίμασε το παραδοσιακό, λευκονοιτζιάτικο οφτό κλέφτικο με πατάτες, χόρτα ή σαλάτα.
(23741995) Γιασουμή Κιλέ 70, Φρέναρος (δρόμος Φρενάρους-Βρυσούλων). Δ-Σ 12.00-23.00.

Καλαμιές
Το εστιατόριο γράφει τη δική του ιστορία στον χώρο της γαστρονο-μίας από το 1976, με επιτυχία! Με θέα ένα μαγευτικό τοπίο, τη χρυσή άμμο της Περνέρας και τα γαλανά νερά της θάλασσας, εδώ θα απολαύσεις ένα μοναδικό ταξίδι στη γεύση μέσα από τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά εδέσματα που προσφέρει, και μέσα από έναν ατέλειωτο ψαρομεζέ (€22.50). Υπάρχουν, επίσης, επιλογές για κρεατολάτρεις και χορτοφάγους.
(23831145) Ελλήνων 40, Περνέρα, Πρωταράς. Δ-Κ 11.00-23.00.

Καμασιάς
Τοπικές, μελωμένες πατάτες που ψήθηκαν μαζί με το κουνέλι στιφάδο και λιώνουν στο στόμα, ολόφρεσκα ψάρια ψημένα με μαεστρία, σουβλάκια ζουμερά και πολλά άλλα καλούδια, όλα συνοδευμένα με φρέσκα λαχανικά του τόπου. Η ταβέρνα Καμασιάς δεν αγαπά απλά την παράδοση, αλλά και την τιμά! Ξεχωρίζει για τον μεζέ της (€17.90), με σαλάτα και κρύα ορεκτικά, χαλούμι, μπέικον κρασάτο, λουκάνικο, σαλιγκάρια, μανιτάρια, κολοκυθάκια με αβγά, σουβλάκι, κοτόπουλο, κουνέλι και πάει λέγοντας, μέχρι να είναι σίγουροι ότι θα φύγεις όχι μόνο ικανοποιημένος, αλλά και με φαγητό για την επόμενη μέρα!
(23825144) Δαιδάλου 23, Παραλίμνι. Τρ-Κ 12.30-15.30 & 18.30-24.00.

Πλατεία
Με την πρώτη ματιά σού θυμίζει ελληνικά νησιά και κεντρίζει το ενδιαφέρον σου. Η διακόσμηση παίζει στα χρώματα του λευκού και του μπλε και το μενού συνδυάζει την κυπριακή και ελληνική κουζίνα με μαεστρία. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια του Napa Plaza, το οποίο φυσικά ξεχωρίζει για τα πιατάκια και τις λογικές τιμές του, που σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις τα δικά σου μεζεδάκια. Διάλεξε τη σαλάτα και τα ορεκτικά σου και δοκίμασε μανιτάρια με ούζο (€3.80) και γεμιστό κοτόπουλο με κεφαλοτύρι (€5.50).
(23816555) Μακαρίου 12, Αγία Νάπα. Δ-Κ 17.00-23.00.

Ουζερί Λόγω τιμής
Στην πλατεία Δερύνειας, ανακάλυψε ένα κουκλίστικο ουζερί, που θα σε κερδίσει με τη ζεστή εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών, το υπέροχα διακοσμημένο σκηνικό -με αμέτρητες γλαστρούλες να κοσμούν την πρόσοψή- και τις γαστρονομικές γεύσεις. Και - το σημαντικότερο- όλα αυτά έρχονται σε ένα πολύ value for money πακέτο. Το προσεγμένο μενού του προσφέρει μεζεδάκια με κρέας και φρέσκο ψάρι, είδη σχάρας, μυρωδάτους κεφτέδες και άλλα εδέσματα από την κυπριακή κουζίνα κι αν δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, χόρτασε με ένα mix grill (€9.95).
(99473969, 99607508) Λεωφόρος Αμμοχώστου 1, 5380, πλατεία Δερύνειας.

Capo Bay
Στην πανέμορφη παραλία του Πρωταρά, στο Fig Tree Bay -μια από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου σύμφωνα με το TripAdvisor-βρίσκεται το φιλόξενο ξενοδοχείο Capo Bay. Το ιδιαίτερα φιλόξενο θέρετρο επιμένει να κρατά υψηλά επίπεδα υπηρεσιών και μοναδικής γαστρονομίας. Στο εστιατόριο Mama' s Pool Bar & Restaurant, που έχει εντυπωσιακά ανακαινιστεί, απολαμβάνεις εκλεκτά σνακ και εύγευστα ποτά στη δροσερή του πισίνα. Υπέροχες γεύσεις θα βρεις και στο ιταλικό εστιατόριο Cucina, που επίσης ανακαινίστηκε, ενώ το γνωστό κι αγαπημένο Koi Bar & A la Carte Restaurant συνεχίζει να σερβίρει asian/med fusion κουζίνα και απίθανα cocktail, συντροφιά με lounge μουσική. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο ήρεμο και δροσερό, θα παραμείνεις στο lobby του ξενοδοχείου και στο Bitter Lemons για ποιοτικά ποτά και snack. Όπου κι αν επιλέξεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη γαστρονομία του, η μοντέρνα αισθητική και φιλοσοφία του Capo Bay συναντάται παντού και σε όλους τους ατμοσφαιρικούς, κοινό- χρηστους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και τους υπέροχους κήπους του. Πάρε θέση σε μία από τις άνετες chaise longue του κήπου και χόρτασε το μπλε της θάλασσας στο πιο προνομιακό σημείο του Πρωταρά.
Για διαμονή: Δωμάτια με θέα το κέντρο του Πρωταρά, δωμάτια με θέα τη θάλασσα, Deluxe δωμάτια στα οποία το μπαλκόνι έχει μεγαλώσει, οικογενειακά δωμάτια και σουίτες! Διάλεξε το δωμάτιο που θες.
(23831101) www.capobay.com

Daltons
Μπαίνοντας σε αυτό το αγαπημένο, μεξικάνικο εστιατόριο νιώθεις λες και μπαίνεις σε σκηνικό μιας παλιάς ταινίας, με την καμπάνα να δεσπόζει πάνω από τις καμάρες, τους καναπέδες που μοιάζουν με άμαξες και τα μεξικάνικα καπέλα να βρίσκονται σε κάθε γωνιά. Καυτερά, πικάντικα nachos, burritos, quesadillas, steak και spare ribs, είναι μερικές από τις επιλογές στο εξαιρετικό μενού του. Η τεράστια μπριζόλα του, με πατάτες και λαχανικά (€14.90) έχει γίνει διάσημη, ενώ ιδιαίτερα αγαπημένες είναι οι βασιλικές γαρίδες του με σως μπανάνας, ανανάκαι καρύδας €.30)É απλά εκπληκτικές. Σημείωσε ότι έχει και θεματικές βραδιές!
(96946494) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 30, Αγία Νάπα. Δ-Κ 12.00-01.00.

Eden Square
Μια πλατεία όασης σε περιμένει στην καρδιά του Πρωταρά. Το Eden Square είναι ένας all day χώρος, με παιδότοπο, καφέ, γλυκά, φαγητό και διασκέδαση και ένα από τα πιο διάσημα spot της περιοχής. Στην Καφετέρια του Eden θα πιεις τον καφέ σου, θα δροσιστείς με υπέροχο παγωτό και θα παρακολουθήσεις το Mundial, ενώ τα παιδιά θα παίζουν ανέμελα στον ανανεωμένο παιδότοπο, στον οποίον έχουν προστεθεί νέα παιχνίδια. Το βράδυ επίλεξε ασιατικά ή μεξικάνικα και δοκίμασε τα δύο εξαιρετικά εστιατόρια. Στο Kamakura δοκίμασε τα εξαιρετικά του sushi, nigiri, sashimi και διάφορα εδέσματα από την Άπω Ανατολή. Κάθισε στο εσωτερικό του και ζήσε τη μοναδική εμπειρία του teppanyaki, όπου οι σεφ ετοιμάζουν μπροστά σου το γεύμα σου, δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή νότα στο δείπνο σου. Για μεξικάνικες γεύσεις μπες στο El Chico και δοκίμασε τα μοναδικά chimichangas και fajitas. Aν από τη άλλη είσαι λάτρης του κρέατος δοκίμασε το μοναδικό El Chico Steak (€20.50). Το απόγευμα άραξε στο Nalu και δοκίμασε τα δροσιστικά, signature cocktail. Στον ίδιο χώρο μπορείς να επισκεφτείς και το πετρόχτιστο εκκλησάκι του Άγιου Χαράλαμπου. To Eden Square είναι όντως ένας επίγειος παράδεισος.
(23819444) Λεωφόρος Πρωταρά, Πρωταράς.

Healthy Life Bio Store
Αν κατά τη διάρκεια των διακοπών σου σε ανησυχεί η διατροφή σου, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Δεν γίνεται να απουσιάζεις λίγες μέρες από το σπίτι και να επιστρέφεις νιώθοντας χάλια και με επιπλέον κιλά. Ιδιαίτερα, μάλιστα, αν η διατροφή σου απαγορεύει κάποια προϊόντα, όπως η γλουτένη ή τα ζωικά προϊόντα, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Για όλους εσάς λοιπόν, υπάρχει το Healthy Life Bio Store στο Παραλίμνι. Εδώ, θα βρεις προϊόντα vegan και χορτοφαγικής διατροφής, προϊόντα χωρίς γλουτένη, φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, καθώς και αρτοποιήματα και ζυμαρικά, αλλά και βιολογικές παιδικές τροφές, υγιεινά σνακ για παιδιά και χυμούς. Θα βρεις, επίσης, βότανα, αιθέρια έλαια, καλλυντικά, οικολογικά καθαριστικά και άλλα. Έτσι, δεν θα σου λείψει τίποτα, ούτε καν το Matcha σου!
(23823310) 1ης Απριλίου 77, Παραλίμνι.

Hungry Horse
Απ' εδώ κανείς δεν φεύγει πεινασμένος! Ένα μοναδικό μαειρκό και ταβερνάκι στο κέντρο της Αγίας Νάπας σερβίρει φαγητά σχάρας, υπέροχο σουβλάκι, τεράστιες μπριζόλες, ψαρικά και φυσικά μαγειρευτά ημέρας, όπως λουβί, φακές κ.ά. Το μενού του είναι κοντά στην παράδοση, με κάποιες επιλογές από τη διεθνή κουζίνα. Με €7 απολαμβάνεις μια ενισχυμένη πίτα σουβλάκι με ψιλοκομμένη σαλάτα και συνοδευτικά. Οι φρέσκες, τηγανητές πατάτες είναι φυσικά στα συν!
(23725205) Τεύκρου Ανθία 37, Αγία Νάπα. Δ-Κ 11.00-24.00.

Hippocampus
Μόλις πέρσι γιόρτασαν 30 χρόνια λειτουργίας και γαστριμαργικών γεύσεων, αλλά οι ιδιοκτήτες δεν επαναπαύονται. Οι καλές πρώτες ύλες, τα φρέσκα υλικά, η εξυπηρέτηση και το χαμόγελο, είναι αυτά που εδώ και τόσα χρόνια, έχουν κατατάξει το Hippocampus ψηλά στα αγαπημένα places to be και value for money στον παραλιακό του Πρωταρά. Η κουζίνα του, ένα μοναδικό μείγμα μεσογειακής, διεθνούς και ασιατικής γαστρονομίας, διαθέτει επιλογές για όλα τα γούστα, ενώ μπορείς να καθίσεις για έναν καφέ, cocktail, μεσημεριανό, ένα γλυκό το απόγευμα, ή δείπνο. Δοκίμασε οπωσδήποτε τα sushi του, τη ζουμερή μπριζόλα με φρέσκες πατάτες και ένα από τα ξεχωριστά του επιδόρπια.
(23831166) Λεωφόρος Πρωταρά 18, Πρωταράς. Δ-Κ 10.30-01.00.

Il Basilico
Και ενώ βρίσκεσαι στην Κύπρο, πετάγεσαι ένα ταξιδάκι μέχρι την Ιταλία, μέσα από τις γαστρονομικές προτάσεις του Il Basilico! Εδώ, θα δοκιμάσεις πίτσες, με υπέροχη λεπτή και τραγανή ζύμη, φτιαγμένες λες και ήρθαν κατευθείαν από τη Ρώμη. Με σχεδόν 25 χρόνια εμπειρία, επιλεγμένες πρώτες ύλες, μαεστρία στην κουζίνα και φιλική εξυπηρέτηση, θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου εστιατόρια στον Πρωταρά. Η πλούσια κάρτα του περιλαμβάνει σαλάτες, πίτσες, μακαρονάδες, steak και άλλα κυρίως γεύματα, όλα φτιαγμένα με ιταλικό ταμπεραμέντο, ενώ προσφέρει και value for money set menu.
(23832685) Λεωφ. Πρωταρά 34. Δ-Κ 12.00-24.00.

Just Italian
Το όνομά του τα λέει όλα, αυθεντικές γεύσεις με άρωμα Ιταλίας, σε έναν πολύ ωραίο και ζεστό χώρο, με φωτεινά χρώματα και εξαιρετικό γούστο. Η πλούσια καρτέλα του περιλαμβάνει κρύες σαλάτες, ορεκτικά, ριζότο, κλασικές και όχι μόνο μακαρονάδες, πίτσες, θαλασσινά και επιλεγμένα steak! Στα must try σημείωσε το 28 ημερών ξηρής ωρίμανσης Cote de Boeuf (€7/100 γρ.), το όποιο ψήνεται στη σχάρα και σερβίρεται με φρέσκες πατάτες και λαχανικά.
(23744300) Λεωφόρος Κάππαρη 52, Παραλίμνι. Δ-Παρ 15.00-23.00 & Σ-Κ 12.00-23.00.

Malthouse Beers & Food
Το Malthouse έκανε την εμφάνισή του στον Πρωταρά το 2012 και είναι ο ιδανικός χώρος για μια χαλαρή έξοδο, με ατμόσφαιρα Rock 'n' Roll, πολύ καλό pub food, 11 μπίρες draught για να επιλέξεις και μια ευρεία γκάμα από ετικέτες μπίρας, από όλο τον κόσμο. Από το μενού του ξεχωρίζουν τα μοναδικά Red και Black burger του. Το μαύρο και πολύ ιδιαίτερο, αποτελείται από ένα burger από 100% νορβηγικό σολομό, σερβιρισμένο σε μαύρο ψωμάκι φτιαγμένο με μελάνικαλαμαριού, με μαρούλι, ντομάτα, κόκκινο κρεμμύδι και αβοκάντο (€12) και σερβίρεται με πατάτες τηγανητές και σαλάτα.
(23831054) Λεωφόρος Πρωταρά 16, Πρωταράς. Δ-Κ 11.00-02.30.

Napa Suites
Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στο υψηλότερο σημείο της Αγίας Νάπας και προσφέρει μοναδική θέα, τόσο ολόκληρης της πόλης όσο και του απέραντου γαλάζιου της θάλασσας. Στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται το ανεπανάληπτο και αιθέριο NapaView Sky Lounge, το οποίο διαθέτει την υψηλότερη και μοναδική υπερχειλισμένη πισίνα της πόλης. Το NapaView Sky Lounge συμπεριλαμβάνει deluxe sunbeds και cabanas για όλες τις ανέσεις και συνάμα προσφέρει όλα τα παραδοσιακά και signature cocktails μαζί με ένα θεσπέσιο πλούσιο μενού φαγητών. Ετοιμάζεται και σερβίρεται φρέσκο sushi και άλλα ποικίλα platters, τα οποία σερβίρονται στο poolside. Το Napa Suites σάς χαλαρώνει και σας ταξιδεύει, για να απολαύσετε τις διακοπές των ονείρων σας! Κάθε δωμάτιο διαθέτει προσωπικό iPad που σας προσφέρει συγχρόνως home automation, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε στο δωμάτιό σας το φωτισμό, τον κλιματισμό και τις κουρτίνες, μαζί με το μήνυμα 'Do not disturb' προς τις οικιακές βοηθούς.
23819100 Website: www.napasuites.com e-mail: info@napasuites.com

Octagon Lounge Bar-Restaurant
Ένας ιδιαίτερος χώρος, ιδανικός για οικογένειες και μεγάλες παρέες όπου θα απολαύσεις νόστιμα και καλομαγειρεμένα πιάτα. Εδώ θα φας ένα twist μεζέ με γεύσεις από την κυπριακή και την ελληνική κουζίνα. Ορεκτικά και σαλάτα, χαλούμι, λούντζα, λουκάνικο, φλογέρες, κολοκυθοκεφτέδες, δυνατά γευστικά είδη σχάρα, καλό τηγάνι και κάποια μαγειρευτά με €16.90 το άτομο. Ο χώρος διαθέτει παιδότοπο αλλά και ένα μίνι ζωολογικό κήπο που θα λατρέψουν τα παιδιά.
(99695675) κοινότητα Βρυσούλλες, Αμμόχωστος. Δ-Σ 15.00-23.00 (Απρίλιο) & Τρ-Κ 15.00-23.00 (Καλοκαίρι).

Polyxenia Isaak Restaurant
Το οικογενειακό πολυμορφικό εστιατόριο Polyxenia Isaak βρίσκεται σε προνομιακή θέση, εκεί όπου το πράσινο και η αμμουδιά γίνονται ένα με την ακτή της περιοχής Περνέρα στον Πρωταρά. Το εστιατόριο προσφέρει μοναδική και μαγική ατμόσφαιρα, μέρα ή νύκτα, και είναι ο ιδανικός χώρος για τον επισκέπτη που θέλει να απολαύσει θέα, φαγητό και να χαλαρώσει. Η κουζίνα προετοιμάζει νόστιμα παραδοσιακά πιάτα (ψαρομεζέδες, κρεατομεζέδες, μουσακά και κλέφτικο καθώς επίσης και διεθνή πιάτα: steaks, ζυμαρικά ή πίτσες). Τα ψάρια που σερβίρουν είναι αλίευση από Πρωταρά. Ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο βρίσκονται το pool bar και η καφετέρια με τη μοναδική θέα προς τη θάλασσα. Εδώ προσφέρονται διάφορα snack, cocktail και παγωτά. Επιπλέον το εστιατόριο αναλαμβάνει τη διοργάνωση πάρτι, γαμήλιων τελετών, βαφτίσεων, γενεθλίων και άλλων εκδηλώσεων.
(23832929, 99552682) Περνέρας 31Β, Παραλίμνι.

Yianna Marie Restaurant & Beach
Οι καλοκαιρινές αποδράσεις θέλουν βουτιές στα καταγάλανα νερά του Πρωταρά. Θέλουν μουσική να σε εμπνέει και δροσερά signature cocktail σε συνδυασμό με τα μοναδικά τους platter. Από την άλλη στο Yianna Marie Beach, δεν έχει σημασία αν είναι πρωί, μεσημέρι ή βράδυ. To all day beach venue του Πρωταρά με guest DJs, θα σου χαρίσει εμπειρίες γεμάτες καλοκαίρι.
(23814446) Λευκόλας 21, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-02.00.


ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ

Sponsored content

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close