Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Γευστικά, σπιτικά πιάτα σε ένα κομψό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης

Με εξαιρετικά γενναιόδωρες μερίδες καιτιμές προσιτές για όλους

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2018

Οι άνθρωποι στο Ευ Κουζήν πιστεύουν ότι είμαστε αυτό που τρώμε, γι' αυτό λοιπόν και έφτιαξαν μια μοναδική επιλογή γεύσεων στην κουζίνα τους και μας περιμένουν με ένα ζεστό χαμόγελο και απίθανες νοστιμιές χωρίς ενοχές!

Έχουν μάλιστα την πεποίθηση ότι είμαστε αυτό που τρώμε, γι' αυτό και έβαλαν στόχο να μας προσφέρουμε πιάτα, που ενεργοποιούν το σώμα, ξυπνούν τις αισθήσεις και θρέφουν την ψυχή. Αυτή είναι και η φιλοσοφία τους!

Ευ ζην
Στην κουζίνα τους ακολουθούν το Ευ Ζην, που για τους αρχαίους Έλληνες ήταν το ύψιστο αγαθό. Σημαίνει ευδαιμονία και καλή ποιότητα ζωής. Αυτός είναι και ο στόχος τους! Να βελτιώσουν την ποιότητα της διατροφής των πελατών μτους, ώστε να χαράξουν μια νέα πορεία υγιεινής και γευστικής διατροφής, που θα μας οδηγήσει όλους στην ευτυχία.

Σε γενναιόδωρες μερίδες
Οι μερίδες τους είναι εξαιρετικά γενναιόδωρες και σε προσιτές τιμές για όλους. Ένα από τα πιο φημισμένα πιάτα του Ευ Κουζήν είναι το 'βυθισμένο' σε αρωματικό ελαιόλαδο, φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ, μέλι και μουστάρδα ψητό μπουτάκι κοτόπουλου, συνοδευόμενο από φρέσκιες, κυπριακές τραγανές πατάτες.

Στο μενού θα βρείτε ευέλικτες & οικονομικές προτάσεις. Αυθεντικό μουσακά, σουτζουκάκια σμυρνέικα, αρνάκι φρικασέ με μυρωδικά, πολιτικό κεμπάπ γιαουρτλού, ζουμερα μπιφτέκια από κοτόπουλο, συκώτι μοσχαρίσιο με καπνιστή πάπρικα

Καθημερινά σερβίρουν φρέσκα ψάρια όπως λαυράκι, τσιπούρα,μπαρμπουνάκι. Ξεχωρίζουν οι γαρίδες σαγανάκι με φέτα ενώ θα βρεις όσπρια, φρέσκες σαλάτες και μία πληθώρα ψητών λαχανικών. Κάθε Σάββατο βράδυ θα διασκεδάσεις με ζωντανή ελληνική λαϊκη μουσική. 

Με τα καλύτερα υλικά
Όλα όσα χρησιμοποιούν στην κουζίνα τους είναι πάντοτε αγνά, πρώτης ποιότητας και φρέσκα, τα οποία τα διαλέγουν οι ίδιοι καθημερινά. Κοντά τους θα βρεις παραδοσιακές, ελληνικές συνταγές (μουσακά, γεμιστά, σουτζουκάκια, όσπρια κ.ά.) και νοστιμότατες επιλογές στα κάρβουνα, πάνω στα οποία ψήνονται ποικιλίες κρεάτων, θαλασσινών, λαχανικών και διάφορα άλλα!

Στο εστιατόριο της Ευ Κουζήν όλοι θα βρουν τη δική τους επιλογή, ακόμα και οι οπαδοί της πράσινης διατροφής!

(70003336 / Facebook: Εύ Κουζήν Eu Kouzin Larnaka) Κίμωνος 3, Λάρνακα. Δ-Σ 11.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close