Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα πιτσαρία της Κύπρου είναι μούρλια!

Πήγαμε, δοκιμάσαμε και σου μεταφέρουμε εντυπώσεις και πρώτες εικόνες

Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2018

Μία ακόμη ελληνική αλυσίδα εστιατορίων έκανε την εμφάνισή της στην Κύπρο, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στον Εναέριο στη Λεμεσό. Πρόκειται για ένα νέο -για την Κύπρο- franchise πίτσας με την ονομασία Margherita Pizza Artigianale, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα της ζύμης και της πρώτης ύλης και θεωρείται σήμερα ως μία από τις καλύτερες πίτσες στην Ελλάδα.

Ένα μικρό, γωνιακό μαγαζί με τζαμαρία και ατμοσφαιρικό χώρο, που θυμίζει ιταλικά μαγαζιά αυτού του είδους, φτιάχνει σε ξυλόφουρνο μυρωδάτες και αυθεντικές, ιταλικές πίτσες για όλα τα γούστα. Ο χώρος του μαγαζιού χωρίζεται στην εξωτερική του βεράντα, το εσωτερικό με λίγα τραπεζάκια, όπου μπορείς να δεις όλη τη διαδικασία παρασκευής της πίτσας στην open plan κουζίνα του μαγαζιού.

Το μενού του μαγαζιού περιλαμβάνει μία σειρά από κλασικές, αλλά και signature πίτσες με ελληνικά στοιχεία. Ξεχωρίζουν τα τρία είδη πίτσας: μαργαρίτα κλασική (€7.80), με βουβαλίσια μοτσαρέλα (€11) και με έξτρα ντομάτα (€12), αλλά και η Pastirma Pizza (€13) με βοδινό παστουρμά Δράμας, λαχανικά και αβγό. Οι φίλοι των ιταλικών αλλαντικών θα ενθουσιαστούν με τα τέσσερα διαφορετικά είδη πίτσας με προσούτο από διαφορετικές περιοχές της Ιταλίας (€10-€15.50).

Παράλληλα με τις πίτσες το μενού περιλαμβάνει σαλάτες σε κανονικό και ατομικό μέγεθος. Ξεχωρίζει η σαλάτα Chevre (€9.50-€5), από τα antipasti το Porchetta (€13), ενώ οι οκτώ επιλογές από pasta σε βάζουν σε δίλημμα μεταξύ της Salsicce με παπαρδέλες, πουρές λουκάνικου, peperoncino, μοτσαρέλα, φρέσκο βασιλικό και ντοματίνια (€9.50) και της Gamberi με λιγκουίνι, σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, ντοματίνια και γαρίδες σβησμένες με ούζο Μυτιλήνης (€13). Τέλος, θα βρεις γλυκές επιλογές πίτσας και υπέροχο τιραμισού με μασκαρπόνε (€5).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close