News , Τέχνη

Για την εξέλιξη και το μέλλον της αρχιτεκτονικής στην Κύπρο

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση για την εξέλιξη και το μέλλον της αρχιτεκτονικής στην Κύπρο έλαβε μέρος τον Απρίλιο στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου από την διδάκτορα και αρχιτέκτονα, Νατάσα Χρίστου

Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2018

Η έκθεση με τίτλο "Archi-Futures: new perspectives, new perceptions" (https://www.facebook.com/events/1439161646229033/) προσέλκυσε μεγάλο αριθμό ατόμων, εκ των οποίων ήταν και ο Πρόεδρος και ο εκτελεστικός γραμματέας του οργανισμού Νεολαίας, εκπρόσωποι του Υπουργείου  Εμπορίου, Τουρισμού και Βιομηχανίας, όπως και εκιπρόσωποι από τον Δήμο Λευκωσίας και Δήμο Λεμεσού. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή καθηγητών, φοιτητών και ελεύθερων επαγγελματιών.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προοπτικές του αρχιτέκτονα σήμερα. Με αφετηρία τη δημιουργική σκέψη, η έκθεση ενημέρωσε το κοινό με επιδείξεις καινοτόμων τεχνολογιών, όπως το 3D printing. Παράλληλα παρουσιάστηκαν τα ερευνητικά projects της Νατάσας Χρίστου τα οποία στοχεύουν στις συνέργειες μεταξύ τεχνολογίας, δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας. Ένα από αυτά είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα του Tellalis.com (http://www.tellalis.com/), η οποία βραβεύτηκε και χρηματοδοτήθηκε ως καινοτόμος επιχείρηση από το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Η Νατάσα Χρίστου απέδειξε  την αξία του ομαδικού πνεύματος μοιράζοντας απλόχερα  μια εφημερίδα με όλες τις ευκαιρίες που μπορεί κάποιος να βρει χρηματοδότηση στην Κύπρο. (https://issuu.com/natasach/docs/entrepreneurship_newspaper_a3 )

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close