Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πράσινο, μαύρο μπέργκερ και μαγειρευτά στη νέα άφιξη της Λευκωσίας

Ένας μοντέρνο snack bar με πολλές επιλογές φαγητού για όλα τα γούστα μόλις άνοιξε σε μία από τις πιο κεντρικές λεωφόρους της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2018

Μία πολύ ενδιαφέρουσα νέα άφιξη έκανε τέλη Μαρτίου την εμφάνισή της στη λεωφόρο Λεμεσού. Ένας μοντέρνος φωτεινός χώρος, με μίνιμαλ γραμμή και αισθητική που σερβίρει πολλές και διαφορετικές επιλογές φαγητού. 

Πρόκειται για το Taste Factory Snacκ Bar  που όπως λέει και το όνομά του είναι ένα "εργοστάσιο" γεύσεων. Το μαγαζί σερβίρει όλα τα είδη καφέ από νωρίς το πρωί καθημερινά εκτός Κυριακής, διάφορα ροφήματα, σνακ, πρωινό και brunch. Από το μενού του μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μπέργκερ όπου θα βρεις το μπέργκερ με πράσινο και μαύρο φραντζολάκι, μία σειρά από φρέσκες σαλάτες, πίτσες, μακαρόνια, είδη σχάρας, θαλασσινά και μία ποικιλία από σάντουιτς.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το μενού του μπουφέ του όπου βρίσκεις διάφορα νόστιμα, σπιτικά μαγειρευτά που αλλάζουν ανά ημέρα. Από εδώ μπορείς να διαλέξεις φασόλια, μπάμιες γιαχνί, λουβί, αρνί ή κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο, ρεβίθια, κεφτέδες, σπανακόρυζο και πολλά άλλα μαμαδίστικα πιάτα σε πολύ καλές τιμές. 

Μία ιδανική λύση για μεσημεριανό στα γρήγορα, καφεδάκι casual για πρωί και απόγευμα. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close