21 April 2018
Eating News , Εστιατόρια

Ένα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο brunch έρχεται στη Λευκωσία

Tο “The Haze Brunch” επιστρέφει στο ultra-chic bar/restaurant Café Mercedes, σε μια ανοιξιάτικη εκδοχή

Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2018

Το Σάββατο 21 Απριλίου, το "The Haze Brunch" επιστρέφει στο ultra-chic bar/restaurant Café Mercedes, σε μια ανοιξιάτικη εκδοχή που αναμένεται να συζητηθεί πολύ από τους followers της Haze Team.

Το ξεχωριστό αυτό lifestyle concept απευθύνεται αποκλειστικά σε Haze members, οι οποίοι θα έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους εκ των προτέρων, αφού δε θα πωλούνται εισιτήρια στην είσοδο.

Το "The Haze Brunch" ξεκινά στις 11:30 για τους κατόχους των "brunch & party tickets". Τους καλεσμένους θα περιμένει το εντυπωσιακό brunch buffet το οποίο θα περιλαμβάνει ποικιλία κρύων και ζεστών επιλογών, vegetarian πιάτων και γλυκών! Η ομάδα του Starbucks Cyprus θα σερβίρει τους αγαπημένους cold & hot καφέδες, καθώς και τα λατρεμένα Starbucks cookies & donuts στο pop-up station που θα στηθεί στον χώρο.

Μετά τις 13:30, η είσοδος θα επιτρέπεται στους Hazers που θα έχουν προμηθευτεί τα "party tickets", οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός exclusive day party. Τo party θα απογειώσουν μουσικά οι Andrew P και Giorgio A παίζοντας House, EDM, RnB και ξένες Mainstream επιλογές. Tο concept θα συμπληρώσουν τα live performances που αναμένεται να εκπλήξουν! Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο "The Haze Brunch" που διοργανώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι έγινε μέσα από το official aftermovie:

Βασικός χορηγός του "The Haze Brunch" είναι η super premium vodka Grey Goose, την οποία εισάγει και διανέμει στην Κύπρο η εταιρεία Laiko Cosmos Trading. Επίσημος χορηγός είναι επίσης ο οπτικός οίκος TwentyTwenty Optical, ο οποίος θα παρουσιάσει κατά την διάρκεια του event τις νέες τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων, παρακαλώ αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 - 99 092932 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Haze Team, www.hazeteam.com.

Ώρα: 11.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close