Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία εμβληματική και βραβευμένη ταβέρνα που ξέρει καλά την κυπριακή κουζίνα

Τα πιάτα του θυμίζουν στους παλαιότερους ξεχασμένες γεύσεις και συνταγές που έχουν αγαπήσει, ενώ στους νεότερους υπενθυμίζουν τη νοστιμιά και την πρωτοτυπία της πατροπαράδοτης κουζίνας

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2018

Ο Μουσικός είναι συνώνυμος με το καλό φαγητό και φημισμένος για την ποικιλία των μεζέδων του. Τα πιάτα του θυμίζουν στους παλαιότερους ξεχασμένες γεύσεις και συνταγές που έχουν αγαπήσει, ενώ στους νεότερους υπενθυμίζουν τη νοστιμιά και την πρωτοτυπία της πατροπαράδοτης κουζίνας. Οι αδελφοί Μουσικού και ο σεφ Γιώργος Παπαμιχαήλ, που φρόντισαν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, αναπαλαιώνοντας με σεβασμό προς την κυπριακή αρχιτεκτονική ένα εγκαταλελειμμένο και σχεδόν ερειπωμένο ‘σιερωνάρι’ του 1934, περήφανα θα σε καλωσορίσουν στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό της περιοχής, στον οποίο θα απολαύσεις τους πιο αυθεντικούς κυπριακούς μεζέδες.

Η εμβληματική και βραβευμένη ταβέρνα στη γραφική κοινότητα Σωτήρας Αμμοχώστου, που από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της εντυπωσίασε και ενθουσίασε τους καλοφαγάδες όλης της Κύπρου σε περιμένει στον όμορφο και φιλόξενο χώρο της να σου προσφέρει τα πιο νόστιμα πιάτα, στις πιο λογικές τιμές και πάντα με ένα ζεστό καλωσόρισμα.

Πάρε γεύση!
Ο προκαθορισμένος mini μεζές σχάρας, που μάλλον large είναι, αλλά και ο κλασικός μεζές του Μουσικού, είναι και οι δυο τους ασφαλείς λύσεις για να περιηγηθείς στους γευστικότατους δρόμους της κυπριακής κουζίνας. Το βραστό χαλούμι που φτιάχνει η οικογένεια των ιδιοκτητών, οι σεφταλιές, το κουνέλι στιφάδο και το κλέφτικο στον ξυλόφουρνο είναι πιάτα, που δεν βρίσκεις εύκολα αλλού.

Γιατί να πας
Η βραβευμένη ταβέρνα της Σωτήρας, παραμένει μία από τις πλέον αγαπημένες όλου του νησιού! Η αγάπη και η αφοσίωση των ιδιοκτητών της για αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και κυπριακή φιλοξενία, την έχουν κάνει ξακουστή απ’ άκρη σ’ άκρη.

(23828833) Κυριάκου Μάτση 6, Σωτήρα, ελ. επ. Αμμοχώστου.
Καλοκαίρι: Δ-Κ 18.30-23.00 & υπόλοιπους μήνες: Δ-Σ 18.30-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close