Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Η Λευκωσία ξενυχτά σε δύο ολοκαίνουργια club

Εσύ πού βγαίνεις;

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018

Η Λευκωσία ξενυχτά στους δύο νέους προορισμούς διασκέδασης. 

The Apartment
Δεν είναι απλά μια νέα είσοδος. H άφιξη του αθηναϊκού Apartment στην πρωτεύουσα είναι γεγονός-ορόσημο στο κυπριακό nightlife. Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά η ΛΟΑΤΙ κοινότητα αποκτά έναν δικό της χώρο διασκέδασης στην πολυπαθούσα από τα ταμπού, τα 'μη' και τα δήθεν Λευκωσία. Πειράζει που φτάσαμε 2017 να έχουμε έναν τέτοιο χώρο; Πειράζει, που στις πρωτεύουσες του κόσμου τα gay και τα gay friendly club είναι σημείο αναφοράς της διασκέδασης της πόλης;

Πειράζει, γιατί αν και είναι σημάδι αλλαγής, εν τούτοις από το 'ΟΚ, αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα' στο 'η διαφορετικότητα είναι φυσιολογική, αυτονόητη και σεβαστή απ' όλους' έχουμε ανηφόρα μπροστά μας. Αλλά ας μην ενάγω αυτό το κείμενο σε κοινωνικό μανιφέστο.

Εδώ μπαίνει άνω τελεία και ευχόμαστε στο Apartment να φανεί ισάξιο των περιστάσεων και να πετύχει στον βαθμό που του αναλογεί, την αλλαγή του σκηνικού. Δύσκολο; Δύσκολο. Πρέπει; Πρέπει.

Σημαντικό να αναφερθεί πως ο χώρος είναι προσεγμένος, με καλό εξαερισμό, ξεχωριστό design και με vibe καλού club του εξωτερικού, εξαιρετικό ήχο, καλούς local DJ και στην πορεία θα διεξάγει και πολλά theme party με guest DJ από το εξωτερικό. Γιατί είναι σημαντικό; Γιατί στο όνομα της διασκέδασης για όλους, πολλά club εκμεταλλευτήκαν τη ΛΟΑΤΙ κοινότητα κάνοντας opening-αρπαχτές με χάλια χώρο, ποτό και μουσική. Ευτυχώς κλείσανε νύχτα.
(70004487) Θεοφάνους Θεοδότου 14, Λευκωσία.

 


Eleven club
Ένα club με καλή μουσική και happy αύρα είναι πάντα καλοδεχούμενο. Ένας ανακαινισμένος χώρος, που υπόσχεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα της διασκέδασης, προσφέροντας κάτι καινούριο και πολλές εκπλήξεις κάθε εβδομάδα, ενώ κάτι μας λέει πως έχει πολλούς άσους κρυμμένους στο μανίκι.
(70077555) Μιχαήλ Παρίδη & Βυζαντίου, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close